Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Smithwick maniac

Evo i mene!
Zivotni san mi se ostvario.
Riba me pokusala potopit skupa sa camcem! :stripii:
Ishod je u galeriji soma prirodni mamci. :toothy9:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

ibro dirka

Hahahahaha dobro pa je ostala na pokušaju.

šajzika

Evo primjer kako NE vezat čamac na neptunu
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja sam cekam da darko malo ogrebe svoj  :rofl2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

A neee, sa svih strana se potrudio da oštećenja budu minimalna. Iako na neptunu nema čamca koji nije ogreban. Takav je prilaz i nemos tu jako puno
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Nije ni svanulo pa do sad tu i tamo čvokne mali bajin,prijatelj u svitanje otišao bućkati i došao poslije do mene,digao jednog soma,koliko kila ima ne znam al oko desetak bi mogo biti.

pajdo77

Bacao voblera i mušicu,udaraju samo bajini i to sitni. Prije i u samo svitanje neće ništa,tek kad se malo razdani. Prođe neki čamac prema ušću,na stranici piše "hunter" sad jel ovaj naš ili ih ima još nemam pojma :baba:

ibro dirka

Bio u 4 na vodi imao praćenje i par udarac sitnih i jednom vobleru štuka presudila. Prebacio se na gumu i još jedan ne realizirani udarac...zanimljivo jutro ali najveći problem mi je bio što se od drveća koje je pokidalo nevrijeme nisam mogao namjestiti kako sam htio...moram jedan dan uhvatit vremena pa to očistit...

Pajdo hunter je čamac.

pajdo77

Ja mislio nečiji nadimak pa poljepio po cijeloj stranici. Gdje si bacako voblerčiće?

rsimon4

Kad Miha ponese pravu šljivu!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

pajdo77

Bogme vam je dobar omjer potrošene šljive i vode :stripii:

pajdo77

Popodne bio ni dva sata ai to mi je bilo previše. Za to vrijeme uspijem napraviti ovo. Prvo si zkucam trokuku u prst,lijeve ruke doduše pa sam ju nekako iščupo,zatim si ni sam ne znam kako uspijem zapetljati strunu oko elise i to ne metar-dva nego skoro sve što je bilo namotano. Ajde reži,kidaj i nekako oslobodim elisu. Već sav nadrndan krenem kući,izlazim iz čamca  i vrag će ga znati kako opet si zabijem trokuku u jagodicu malog prsta al ovaj put u desnoj ruci. Sad ne mogu je izvaditi kad sa lijevom rukom ko da sam sakat i ajd tako sa glavinjarom u prstu kući. Dođem kući,proteram udicu da izađe na drugu stranu i dam ženi da sa klještima presječe udicu da je vadim van. Ume jedne naočale ne vidi,uzme druge,bogme i sa njima nagađa gdje će stisnit ta klješta. Stiska udicu al oće i moj prst,jedva je to ona prerezala,još kaže "šta hoćeš" a stiska mi prst sa klještima :stripii:. Nek sam ja ovo danas preživio,valjda dok ne idem pajkiti neće biti nekog cirkusa. Za danas je dosta nestašluka :rofl2:

mossi

ibro dirka

Tako je i mog jednog kolegu krenulo i tu noć upecao smuđa 5 kg.