Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Idući put ja nosim kulen na kolegin teren a rezultat pecanja se podrazumijeva... :takoje:
(ako kolega ima gospodske manire)  :sha:

dravski pecaros

sam prvo kolega nešto mora uhvatiti na svom terenu da može goste dovesti... :rofl2: :rofl2: :rofl2:
jedan vremenski loš dan mi smo pretvorili u krasan dan za druženje i malu školicu šaranolova na ribnjacima..druga tema če biti ribolov šarana na divljim vodama  :stripii: :stripii: :stripii: :pije:  :baba:  :jede:

nekinho

Bude li više kulena, kobasica, slanine... i rakinđole, hebeš školu, markiram od prvog sata....  :clap2:

Zagor

Ja cu ponesti pivo i rostilj ak me primite u ekipu  :laughing7:  :jede:  :pije:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

dravski pecaros

ma nikaki problem..čim malo komarci stišaju i vodostaj smiri krećemo u izlov šarana  :stripii:  :wave:

Kugla

Citat: ibro dirka  u Kolovoz 06, 2016, 15:13:59
Meni su najgori noćni lampioni. Čim vidi da nešto uhvatiš svijetli sa lampom namjerno tebi na vodu i onda sat vremena ni keder ne radi a kamoli šta drugo. Dođe mi da ga u vodu bacim...izderem se da makne svijetlo a on kaže ma ne smeta to.  :BangHead:
Osvjedočio se više puta da im to svjetlo ne smeta, naravno nije lijepo da te ometaju u ribolovu, ali samo svjetlo ne smeta definitivno, isprobano.

ibro dirka

Hmmmm siguran si da ne smeta kad netko lampom svijetli po vodi? Ja sam se uvjerio mnogo puta u suprotno... Znači naravno da se dogodi da lampom dok mijenjam varalicu nekad slučajno posvijetlim tamo gdje ne bih htio ali da svijetlim po obali da osvijetlim drugog pecaroša ili da ispred njega onako u prolazu svijetlim po nekim mjestima da vidim šta ima u vodi. Zašto onda ljudi čuče dok bacaju s obale. Zašto paze da neko rasvjetno tijelo njima iza leđa nebaca njihovu sijenu u vodu? Zašto čak ljudi skrivaju žar cigarete dok puše i pecaju?

ps

Vratio se sa Drave, tko će da vjeruje, tko neće, dobio šarana od 1,5 kg. na voblera. Zguto ga da sam ga jedva isčupao, valjda si umislio da je smuđ :stripii:   

pajdo77

Ps to je majstorluk,a neki pobacaju dva čardaka kukuruza i ćorak :stripii:

ibro dirka

Netko peca smuđa na kukuruz a netko šarana na vobler...

silure

Ja sam isto tako ovdje pisao prije 2god kada sam na dunavu na zlicu ulovio babusku...tako da je sve moguce hehe

maverick

Citat: ibro dirka  u Kolovoz 07, 2016, 07:18:55
Netko peca smuđa na kukuruz a netko šarana na vobler...

Svojevremeno je nas kolega Zvonko...inace šaranđžija po opredjeljenju...najveceg šarana ulovio na gumu a najvećeg smuđa je ulovio na kukuruz  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Kao imoj stric uhvatio stuku na kukuruz...cim je zabacio naletila

nekinho

E kad te hoće onda te hoće.... :takoje:

šajzika

Uf , mali bajini. Od soma ni S.
Trebo sam tenkirat pa dole ili gore par km. Ovaj darkov sporann je siromašan
Audentes fortuna iuvat