Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Tebe hvala bogu krenilo :ok:,zadnjih nekoliko izlazaka ili lijepi komadi,ili bar nekoliko udaraca,nek samo tako i nastavi :hi:

Zagor

Citat: šajzika  u Kolovoz 05, 2016, 15:18:24
Uvijek ja najgori od sve djece.
:stripii:. Neki dan u el da trgovini i čovjek  se uplašio dok sam ulazio :stripii:
Imam očaravajući pogled ocigledno
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Zagor

Možda te vidio duplo, u svakom slučaju si poseban jer si regan na ovaj forum prije osnivanja još '98.  :stripii:   :rofl2:

šajzika

To ja nabijam broj aktivnih korisnika :stripii:
A što sam korisnik od 98'  to ti je čisto zbog toga što sam ja davno predvidio forum , on (forum) je to osjetio i dao mi poseban status
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

bio sa jednim dečkom sa foruma na ribnjacima podravlje...namjerno su mi šarane i amure mašili meredovom nisu mogli opdnjeti poraz  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
ali ipak rezultat 4 uhvačena šarana od 6 pecanja  :hi:

ibro dirka

Meni su najgori noćni lampioni. Čim vidi da nešto uhvatiš svijetli sa lampom namjerno tebi na vodu i onda sat vremena ni keder ne radi a kamoli šta drugo. Dođe mi da ga u vodu bacim...izderem se da makne svijetlo a on kaže ma ne smeta to.  :BangHead:

pajdo77

Sigurno te ne vole :stripii:,kako onda pecaju smuđeve u centru gdje sve svijetli od kojekakvih lampi,svjetlo ko u Betlehemu a upacaju smuđa. Vjerovatno smeta al onda valjda ne bježe baš ko ludi od svjetla ili su se ovi smuđevi iz grada navikli.

maverick

Dravski...ime molim.  Ime... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Ja pretpostavljam da su se navikli. Jedno je kad negdje stalno ima svijetla a drugo kad mini reflektorom svijetliš na sve strane u vodu,  kao gleda u vodu gdje su kederi. Sve to zavidno i pokvareno. Ja sam se dobrano naradio za te smuđeve koje upecan i dobrano natrošio novaca, vremena i živaca a to što on baca pola dana i uhvati par smuđeva od 5 dkg a ja na 3. zabac dobijem jednog od kile i pol i kolega imao udarac odmah poslije mene je do njega...

pajdo77

kakvi su na vodi moj Ibro takvi su i u "običnom" životu. To je stvar odgoja i opće kulture

dravski pecaros

Citat: maverick  u Kolovoz 06, 2016, 16:19:33
Dravski...ime molim.  Ime... :stripii:
javit će se on sam  dok uhvati vremena..malo se i slikalo i vrndalo po mojim čarobnim napicima za šarana  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii:

nekinho

bio sa jednim dečkom sa foruma na ribnjacima pored Kormorana...
kao pravi domaćini zamolili odgovorne da ne hrane ribu u ribnjaku tjedan dana i da ju svu potjeraju na njegovu stranu table kako bi se gost ugodno osjećao, nauživao pecanja, i da mu današnji dan ostane u dobrom sjećanju. Naravno da je tako i bilo...  :takoje:
Prvo se malo zamezilo...

(okupljanje pecarosa je počelo)

A nešto se i uhvatilo tokom dana...

Konačni rezultat nije toliko ni bitan kad je društvo bilo za pet  :icon_thumright:

Zagor

To je pravi bonton, gost mora uvijek uhvatiti vise  :laughing7:
Bravo na druženju i ulovu  :hi:

maverick

Lijepo vas za vidit...pogotovo kad mezite  :icon_thumright: