Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: mossi  u Rujan 30, 2016, 12:12:33

Plakaćeš ti ko šajzika za mlb-om.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

:stripii: :stripii:
Kmeeee kmeeee ko nas druze zavadi kmeeeee :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Bio sat i pol-dva do ručka da ostanem u kondiciji :stripii:. Jedan bajin i jedan klen. Napisat ću na vrata "Fatam ribu po narudžbi" :rofl2:

mossi

Nakon što smo moja gospoja i ja poklopali vratić sa ražnjića, odlučim se da zabacim koji put na bucovčiće.

Za 20-ak minuta 6 bejbi komada.
Otkinem jednu vidu ( nju sam posledju zabacio i oma ostavio.. na dnu  :rofl2: ), a pre toga ulovim na sve što sam bacao,
uključujući i pajdinog favorita No1 THRILA!

Nakon što sam otkinuo, odmaknuo se popio pivo i mulio u vodu.  :tongue3: :headbang:

:occasion14:

ibro dirka

Nije mi se dalo ići pošto mi kolega nemože zbog zdravstvenih problema ali neki klinac me tjerao da ipak oko pola 11 se zaletim.  U 10 zabaca 2 komada jedan 4 kg manji 2 kg.

pajdo77

Svaka čast i na ulovu a naročito na izlasku na vodu u to doba :icon_thumright:. Ja osobno mogu doći na vodu u sumrak i onda biti na njoj sat ili pet sati,nebitno ali da u mrak krećem na vodu ne mogu se natjerati,zašto ne znam :icon_scratch:.

vedro

ibro dirka

Smijem se ja Pajdi kako je pisao da se upetljao a ja sinoć skoro ko on. Meredov je pun rupa, samo se ja nisam uspio nabost na trokuku...

vedro

Koliko god bio rupicast ne moze biti takva rupa da 4 kg iscuri :rofl2: :stripii: :stripii:

pajdo77

Ja otišao jutros oko sedmice,puštao se i bacao u obalu do prokopa. Dobio nekog tužnog klena od šesnaest deka,ni čvoka nisam imao sem tog jednog. Drava neka bistra,zelenkasta..ko da sam na Plitvicama. :mt1032:

Zagor

3 feedera vs kapitalni amur  :stripii:

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

šajzika

Audentes fortuna iuvat

mossi

šajzika

Audentes fortuna iuvat

nekinho

šajzika

Kolko sam cuo. Bilo je slicno ko na ovom videonclipu. Oko 1:00

Kaze da mu je bitno da zna da ima tolikih riba. Jedan stap vise manje :stripii:
Audentes fortuna iuvat