Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

gigi

pajdo jel to preko puta ove naše riječne flotile....

Zagor

Pa tri su na slici  :stripii:

Uglavnom lovio sam s tri feedera sa kliznom hranilicom i predvezom od Kawasakijeve špage 0,14mm na dlaku po 6-7zrna kukuruza.
Amur nije došao, ali uhvatio sam najljepšeg šarana ove sezone. Na slici se bas ne vidi ali je potpuno crn.

Njega i jednog od 0,5kg sam odmah pustio tak da nisu na slici.

Lovio sam od 14h pa do 19:45 s tim da od 17h nisam imao ni griza.
U 17:30 sam bacio 5 kugli veličine naradže na 20-25m i jedan feeder sam zabacio na to mjesto al đabe. Kad se smračilo som je počeo raubat al ne u mojoj blizini.
Voda je još jako topla tako da cu još ganjati amura kapitalca.  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Šta jel preko puta riječne flotile?

šajzika

bili drug prcko i ja mal pokisnit,
pol sata bacanja , drug prcko vadio ribu a ja se skuljo po blatu  :stripii:
mozda sad cesce krene kad osjeti malo ribicu na stapu  :stripii:

i drug prcko je bushwhacker maneken  :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

samo stavljaj sol na ranu  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
reko sam mu ,
mi smo dva idiota koji imaju predivne camce i motore a idemo bacat s obale  :uf: :rofl2: :rofl2:
e nece me vise obala vidit :tongue3: :tongue3:
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Nije više ni obala za svakog...  :stripii:
Drži se ti čamca a na obalu ne izlazi, ostavi je nama smrtnicima koji sanjamo čamce.

Zagor

Kako si mi rekao prije mjesec dana, i pecanje s obale ima svoje prednosti  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

prcko

alex7777

vrhunac je kad odes na vodu dok kisa nepada usenkas se pocne kisa padat i cekas dva sata da stane pokisnes ko pacov i onda odes kuci mokar do koze dodjes kisa stane  :uf: fenomenalno  :BangHead:

Dukulele

Bio na miholhackoj dravuljici, da sad ne pisem kako mi je riknila pajdina lama, kako sam veslo uzvodno zauvijek, kako sad imam upalu misica koji nisu koristeni odonomad dok sam jos ko momak znao snase savijat po kojekakvim vinogradima Fericanackog vinogorja u maminoj Skodi Favorit pa se moras ispresavijat po sjedalima ko glista pa ajde.

Bila je i jedna postena stuka, jos par letava ovakvih ko na slici i tako malo, dok me nije kisa otjerala. 

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Smithwick maniac

Sto pajdo napravi od mirnog,postenog covjeka isprva bezazlenog za prirodu i svijet oko sebe :uf:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Dukulele

Unistio me ko coveka, samo sam sjena :)

šajzika

Blacksavage i ninja u akciji.
Kak malandrzi ove bajine
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Ma presuper kombinacija,  bio sam natjeran pecati i na  X klasa skuplji i stap i zilijun kuna skuplju masinicu,  al men je ovo priraslo srcu, a dril vecih bajina i stuka s ovakvim setapom na tankoj spagi je prekokrasna stvar :)

Mepss aglia strimer srebrni je takav ubojica, nesto vise cetvorka nego trojka, ma strasno za gledat.