Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

prcko

svaka cast mladenu, cestitam  :ok: :hi:
njemu nije sajzika bio mentor  :stripii: :pije: :flasica: :stripii:
ps
busha cu ti uvijek posudit...

No

Citat: šajzika  u Listopad 09, 2016, 14:36:02
Sad se mibic javio, kaže ne lovi male smudjeve nego velike somove

Ko ga hebe , em ce micat kamenje em ce cistit grdosiju :stripii:

Čestitam majstoru za soma, a još veća čestitka za ovaj tepih i urednost čamca.
Ne znam kako vam to uspijeva. Kod vas kao da nema zemlje i blata.
Trudim se da mi bude čist čamac a kad god pogledam  :uf: on prljav ko svinjac.  :stripii: :stripii:  :stripii:

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
samo da vidis,
dignem smudja prije njega i onda majstor mlb kaze , brate nemoj da kapa po tepihu  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

njegovi smiju , moji ne,
a vidis da je pod soma podlozio tepihe, nedo vrag mira pa da balavi po camcu  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :smjeh:

inace , za mibića najjace ocijene za urednost ( sad se opet uvlacim  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:9
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Bio kod Shime na DM kupu,  nabacao se ko isusic, zabavio se,  pazario  stapic koji nije spaget,  CTS Elite mg 21 -56,  oso ga pokrstit  na zivu Dravu,  odma amenovo, a bogme i prvog konkretnog smudja uvatio,  eno Sefika cisti, sretna ko prskalica ;) Ja i dalje smijem ic pecat i svi smo sretni i veseli :)

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

pajdo77

Mali zna znanje :icon_salut:,sad će vidjeti sa ovom pilom od štapa zbog čega sam mu govorio da je pecao sa špagetom :icon_king:

šajzika

I , imali vijesti od duksona? Kako mu je legao stap?

Poslano sa mog Blade III koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Čestitke i na štapu i na smukiu  :ok:

rsimon4

Evo jedan video, moja dva hobija Ribolov i Kinologija!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

pajdo77

Danas sam bio nepuna dva sata i vratio se kući. Da stanujem u Zagrebu otišao bi na tu tv i odma sa vrata naudaro onog Vakulu da bi ga ljubila mama u ladno čelo. Pa jel oni mogu nekada pogoditi jednu prognozu,nije rekao da će piriti ko blesavo,na vodi shebe frizuru u roku odmah. E onda kad bi se vratio bi otišo do flotile i dok se još nisam presvuko potopio bi im one sve dereglje što imaju. Neka dva ne znam kako bih ih nazvao su jedno deset puta kretali pa se voze deset metara pa opet na vez,prođe pet minuta a oni opet. A i žena će ćut svog boga,stavila mi crve u frižider al na onu policu gdje je baš friško pa mi crvi poplavili,crkli i nisam ni kedera mogo upecat. Za danas mi je dosta i pecanja,mornara,Vakule a i žene :pirate:

nekinho

Bio danas prijepodne na pecanju, dan ko stvoren za uživanje, tražio štuju, pala jedna listopadska dunavsko-barska od 1,5kg na kedera :icon_thumright:

gigi

i ja danas....al skoro pao u vodu niz onaj spust.... :stripii:

Grof

Bio jucer na Dunavu, od žute zemlje do hulova. Promijenio 6 lokacija pecao smuđa na kedera i na gumice ali cijeli dan nisam imao ni P od peca. Mislim da je bilo iskljucivo do mene jer sam vidio da ljudi imaju na povorci po nekoliko smuđeva i to krasnih primjeraka.
Tu je brate odmah iza panja

šajzika

Znaci nesto je krenilo
Trebali bi  maverick i tonyc isto biti na dunavu pa cemo vidit sta oni kazu
Audentes fortuna iuvat