Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

yopatami1

No

Citat: šajzika  u Listopad 16, 2016, 17:20:54
Znaci nesto je krenilo
Trebali bi  maverick i tonyc isto biti na dunavu pa cemo vidit sta oni kazu

Krenulo je. Prošli tjedan smo moj prijatelj i ja nakon dugo vremena ujutro, kuhali čaj. Imao sam namjeru čekat šarana. Velim ja njemu --ništa od šarana. Idem ganjat smuđa.Mora bit tu kad se pije čaj. :stripii: :stripii:
Od ponedjeljka do petka dobio sam devet komada. Koristio sam Pacific Bay do 3 oz na lakim glavama pa je bilo i fulanja. Uglavnom mislim da je sezona krenula.
Ovih devet sam izcjedio u krugu od tristo metara jer me zeza propeler pa ne smijem dalje.

šajzika

Preslaba detekcija na malim glavama ili ? I ako smijem pitat , sta su tebi male glave?
Audentes fortuna iuvat

No

10,12, gr-------- 25 gr pa na dalje su mi veće glave. Boli me desno rame pa izbjegavam ove teže. Taj pacific doživljavam kao ozbiljan štap za teže glave i grublji ribolov.
inače uvijek imam dva štapa u čamcu. trenutno ne, jer sam cd  extrasense prodao , a za ovaj  blue rapid što sam uzeo , nisu mi još došle vodilice pa ga nisam složio.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

Da to je taj. rainforest 3/4-3 oz

šajzika

morat cu se zaletit kod sg. peper u vukovar, em ima taj em ima fire needle
pa da malo isprobam .
svi pricaju ljepo o tim pb 3/4 3 , posebno RJ
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Otišao do flotile i bacao nekih dva sata,ni kvrca ali zato posio dva voblera. Jedva sam kući došao koliko sam jecao i kmečio. Odma sa vrata cugnio xanax i sad sam pod sedativima. Ne idem na vodu dok se ne saberem,dakle do vikenda ni pljunit u Dravu.

šajzika

Imas kod mene jedan lovni vobler. Kupio ga. Dobio dva smudja i spakirao ga :stripii: neznam ni sam zast ga ne bacam
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa kad sam ja konj,oba posijem na istom mjestu metar i pol od obale a ne mogu do njih. Trebo sam se nakon gubitka prvog pomjeriti pol metra niže i ne bi zapeo sa ovim drugim ali ne,Pajdi to treba doći netko i nacrtati,konjina. Baš mi krivo.

Dukulele

Kapetane pobogu nemoj mi rec da si onaj volber zrtvovo sto lovi a ima kineske oci i boju?  Doduse imam ja spreman bekap, al zao m ga jer si personalizovo stvar!
I sta je s onim izumom mutljacom za dizanje voblera iz mrtvih?   Ja sam si napravio nesto slicno  i zaradilo je nekih tristo kuna u par dana,  al sam ga ostavio u camcu u mioljcu :/
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

Pajdo drava je 13 stupnjeva moze se i kupati... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Peco sam sa obale tako da nisam imao onu napravu za spašavanje voblera i da..posio sam onog kojeg sam ti pokazao,ofucan  a hvata. ma ja se ne kupam u Dravi ni kad je 23 a ne deset manje,nisam ja legić Šajzika

Dukulele

A nista kapetane, drz se, dolazi osvezenje :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Otišao do flotile sat prije mraka i baco još sat nakon njega. ma neće ništa,Drava je mirna,nema vjetra i ko ogledalo. Milina al kad neće. Keder oko pola sedam otišao prema obali ali ništa akcije,vije i takvih stvari. Mrtva voda bar tu gdje sam bio. Problem je što ne mogu šetati okolo nego stajati na mjestu i bacati u krug od 20 metara pa ako naleti-naleti. Mjesto je dobro,kamen,voda se vraća lagano,sve ko po priručniku a ribe nigdje.