Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

No i 5 Gosti pregledava ovu temu.

ps

Sruja je odradila i uzvodno od Dalja, ne mogu vjerovati da nitko tome ne može stati na kraj.

Dukulele

Citat: pajdo77  u Prosinac 27, 2016, 19:02:32
Sad lijep Dukulele napiši ljudima kako si nas pogubio na dvadeset kvadrata ne šume nego bašče da ja ne piskaram jer ćeš reći da sam dodao toga. Bitno da mu je svaka peta rečenica "Pajdo mrgud"a što nas pogubi sto metara od grada i nema pojma gdje je nikom ništa :stripii:. Ma to su dečki moji festivali otić sa Dukuleleom na vodu :rofl2:

Nisam se pogubio nego sam bio oprezan da nas prije prirodne smrti dovezem doma kolko tolko zive i zdrave! :)  I bilo bi sve lakse da nisi bio skrtac takav pa da si ponudio onom rakijom koju si nosio na pecanje ali si ju nekako zaboravio izvaditi.

Ali ljubav je primanje i davanje, ja te postivam i volim ko kapetana bez obzira sto zaboravit dati :P
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Ajd što tebe ne ponudi sa rakijom,sa tim se mogu nositi al kud i ja zaboravih nategnuti iz pljoske :uf:. Omatorilo se,treba anti sklerin kapsule

alex7777

Bio jucer u pokusaju  ubio me cunami   :uf:  danas jos gorje ni nepomisljam iz kuce izac  :no:  valovi pola metra na dunavu udara li ga udara  :pirate:

silure

Bio danas na dunavu...kakav provod "hrabrost"  :uf:

pajdo77

Kažu i sutra će piriti umjeren a na trenutke i jak sjeverac tako da ću ja malo pričekati. Kako god i šta navukao na sebe ovaj vjetar mi ubije volju za pecanjem

maverick

Vjetar od 6ms s naletima do 10 je danas razdvojio curice od dečki  :stripii: ...i jucer i danas extrem fishing.... :notworthy: Neke od kolega su još uvijek na vodi...navodno poslije pecanja idu direktno na plucni odjel KBO  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..samo da im javim da sam se vratio s posla..da nežicaju vezu ..i nekukaju kad poslije plućnog dobiju i pregled na psihi  :stripii: :stripii: :stripii:
..molio bi moda da moj jučerašnji post  :pije: prebaci u temu gdje mu je mjesto  :dontknow:
.. :baba:

maverick

Post je na odlicnom mjestu... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Kako god ali ja u camac ne idem vise po ovakvom vijetru...valovi,spricanje,sidrenje,zabacivanje jednako hororu...o voznji da ne pricam

KvacakZu

Citat: maverick  u Prosinac 28, 2016, 19:13:12
Vjetar od 6ms s naletima do 10 je danas razdvojio curice od dečki  :stripii: ...i jucer i danas extrem fishing.... :notworthy: Neke od kolega su još uvijek na vodi...navodno poslije pecanja idu direktno na plucni odjel KBO  :stripii:
Na Dunavu mrtvo more iščašiš rame da uvatiš dvije ribe  :no: :no: :no: :no:

maverick

Jbg, takvo vrijeme...biće bolje... :ok:

Kugla

No

Bio sam na pecanju i ponio sam dio tog pecanja sa sobom.
Kišem,šmrcam,kašljem al mi nije žao.
Žao mi je što postoje kreteni koji love ribu strujom.
Žao mi je šarana od petnaestak kila kojeg sam našao uginulog,poprilično svježeg.
Žao mi je što mi je vlast u zemlji disfunkcionalna. Žao mi je još štošta al eto.
Žalost je sastavni  dio života al je ljepote u tom životu ipak više. I u mom oproštajnom ribolovu u ovoj godini bilo je ljepote više od jada. Sama Sava je nadmašila sve. Desetak puta sam kolegi,poput papagaja rekao  -a je zelena.
Zelena, kao tekuće staklo prozirna,kao da teče između kamenih obala,kao da nije omeđena zemljom i blatom.
Kad ju vjetar namreška kao da se plavi.
Zadovoljstvo ju je samo gledat.

U utorak smo stigli i dok smo namontirali čamce prošlo je podne. Drugi-treći zabac dobijem smuđa četiri kile i nešto preko. Isti čas sam se sjetio Maverickove slike na kojoj su smuđevi kojim je krstio novu Caldiu.
Evo kršten je i moj Freams ltd.   :ok:
Dobio sam poslije još par komada nešto manjih i dvije lijepe štuke. Bili na pecanju još par mojih prijatelja koji su pecali na kedere s obale. Nisu imali ni poteza.
Naravno da se ribolov odvijao uz hladnoću i ledene vodilice i naravno da se grijalo uz kuhano vino i toplu peć. Sve u svemu bilo je to sve za ovu godinu.
Zviždaljkom iz plutajućeg termo odijela  odsvirao sam jutros s tri kratka,reska zvižduka prekid utakmice.
Nastavak utakmice proslijeđuje se idućoj godini. Točan termin će bit poznat nakon konzultacija sa nebom.  :stripii: :stripii: :stripii:
Očekuje se malo milosti i temperaturnog plusa a do tada mir.  :takoje:

Dukulele

No, uzivam citati te tvoje postove :)
Svako dobro i nek ti 2017-a bude jos sarenija i jos ribom bogatija!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.