Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Dukulele

Maverick, znaci stvarno je tako? :)
Cuo sam vec od par ljudi da bude  represija prvi mjesec, da se kontrolira svaki grm, a kasnije ladovina.

Ja sam valjda jedan od rijetkih naivaca koji jedva ceka da kupi dozvolu, da ne placam dnevne i da ne budem ilegalac. Sto me dovodi do pitanja koju dozvolu kupiti (ili kombinaciju da pokriva najvise voda na ovom nasem podrucju)  i gdje ju uzeti (ne vidim jos nigdje nikakvu objavu) ?
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

ljuska

Citat: maverick  u Prosinac 27, 2016, 06:00:22
Dobro je dok se pita, loše bi bilo da mene nazove pa ja budem morao reći sta radiš tri dana  :stripii:

ko izda pizda :rofl2:

maverick

Imaš sreće što sam podmitljiv  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: Dukulele  u Prosinac 27, 2016, 12:14:56
Maverick, znaci stvarno je tako? :)
Cuo sam vec od par ljudi da bude  represija prvi mjesec, da se kontrolira svaki grm, a kasnije ladovina.

Ja sam valjda jedan od rijetkih naivaca koji jedva ceka da kupi dozvolu, da ne placam dnevne i da ne budem ilegalac. Sto me dovodi do pitanja koju dozvolu kupiti (ili kombinaciju da pokriva najvise voda na ovom nasem podrucju)  i gdje ju uzeti (ne vidim jos nigdje nikakvu objavu) ?
Sve ovisi o tebi, glavno pitanje je hoces li si kupit motor za camac pa ici na gornje podunavlje ili ces se tu zezat
Osjecka 500… pp kop rit 400
Audentes fortuna iuvat

TopMix

Citat: ljuska  u Prosinac 27, 2016, 00:32:19
a šta misliš kako ženi objasnit da poslije tri dana ribolova nisi ništa ulovio , pa šta ti to tamo radiš :director: :violent1: :rofl2:
proslog vikenda zapalimo drugar i ja na nasu omiljenu reku, 100km tamo i nazad i desetak km camcem, celodnevno pecanje. Nije bitno kako smo prosli, al desilo se da me jednog momenta, drugar slika mobilnim, bez ribe  :eek:
Ja iznenadjen pitam jel to za uspomenu i dugo secanje, a on kaze, ma jok, to ja slikam da posaljem zeni, kao korpus delikti da nisam u svaleranciji ... :stripii: I stvarno, odma je poslao poruku sa fotkom, tu je i vreme slikanja...vidim ja da je to bilo sasvim ozbiljno...blago njegovoj zeni  :stripii:

mossi

Ja sam mojoj objasnio odmah: Kad sam na pecanju - onda sam na pecanju. I za sad mi veruje.  :rofl2:

Harley

Problem ce nastati kad više ne bude pitala kud ideš i kad se vracaš.
:-P

Poslano sa NOKIA 3310

Living your dreams, do not dream the life

DIDAPATAK

...ma..

... a može ..

ali svakako ..

:baba:

nele01

Ja moju nazovem obavezno pre polaska kuci. Jbg, sta znas, da ne naletim slucajno na minu, ovako svima lepo i mir u kuci. :ok:

Dukulele

Sefika prvo bila mirna kad sam krenio intenzivno na pecanje,  uvijek je znala rec "ma ko ce te takog smrdljivog i slinavog od ribe",  a ja jednom u sali i posalici velim "pa bleso, ja se mogu presvuc i podaprat kod snase ili u birtiji i ko momak sam, ponesem si obleku i da vidis!".   

Za par dana idem na pecanje, a Sefika dole sa mnom do auta ide i provjerava gepek :D :D :D Al ruku na srce, otkad s Pajdom pecam, vise se ne brine za mene ocu prcat stagod, nego ocul ziv doc kuc.

nele01

Ziva istina za ovo gore, znam lika koji se zamalo nije razveo, bas taj scenario. Obuce neke dronjke, stap, cizme nosi pred zenom, a u gepeku sve tip-top, presvlacenje i napred u basticu. Sve do jednom, i budala joj jos i priznala  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

Harley

Pouka glasi: Nikad nemoj priznati!!!!
Na kraju ni sam nisi siguran sto je istina!

Poslano sa NOKIA 3310

Living your dreams, do not dream the life

Dukulele

@nele01  e taj je pravo budalesina  :) :) :)

To se lijepo pita hanumu - kom ti vjerujes? meni il mojim ocima?  i amen :)  Ma, kad ja Sefiki lupim smudjem od stok od ulaznih vrata,  zaboravila bi ta i muke koje sam ja mozda prolazio da bi to uvatio, konzultacije sa snasama u lokalima,  citanje iz dlana od neke cigancice, sve ;) 

pajdo77

Sad lijep Dukulele napiši ljudima kako si nas pogubio na dvadeset kvadrata ne šume nego bašče da ja ne piskaram jer ćeš reći da sam dodao toga. Bitno da mu je svaka peta rečenica "Pajdo mrgud"a što nas pogubi sto metara od grada i nema pojma gdje je nikom ništa :stripii:. Ma to su dečki moji festivali otić sa Dukuleleom na vodu :rofl2:

alex7777

Citat: maverick  u Prosinac 27, 2016, 11:11:57
Šteta , ali ne sekiraj se čim prodje 01.01 renđeri ce na vodu da vide da li je kupljena koja dozvola više....pa nakon par dana niti njih niti policije...
kao prvo zagovaras policiju i rendjere da dodju maltretirat ljude bzvz  :stripii: a drugo jel dozvola dostupna od 1 .01 a 5-eto ko ce hahare odradit,  umjesto da nas odradjuju postene i cestite pecarose :sha:  :rofl2: :rofl2: