Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Blade78

E moj Pajdo ja i ti da agregatom lovimo il bi nam sklopka izbila il bez goriva ostali tak da bolje se drzimo kupanja na otoku i pratimo forum.  :stripii:

majstor

Dukulele

Citat: pajdo77  u Srpanj 10, 2017, 03:03:04
  :mt1032:,djevojčica je moj idol :hello:. Kud zna pecati bolje nego pola općine tu je i pametna pa pušta ribu koja joj nije potrebna,tim potezom me odmah poluautomatski kupila :notworthy:

:) Da se razumijemo, nista joj nisam suflirao,  sama je to odlucila i kao sad joj je jasno kad se uhvati tako lijepa riba da je steta da se nosi kuci ako stvarno nije  velka zelja i potreba.

Tehnikalije za radoznale:
Varka:  SSR7, prastara i izranjavana (20-ak god. stara),  takvog dekora vise nema,  tamnosmedja ledja, svijetlo-smedji bokovi  i  bijelkasti trbuscic.
Stap: Daiwa Silver Creek 602 ULFS-AD 1,80m 3-14g
Masinka:  Shimano Sedona FI 1000
Upredenica:  J-braid X8 0.10 mm.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Na taj mali stap , smuki od 4 kg je mnogima nedosanjani san. Za c&r skidam kapu. Primjer mnogima pa i meni osobno :hi:
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

majstor

Duka, ako dolaziš k meni - nemoj je voditi, a ako nemožeš bez nje, nemoj uzeti ni mali štap jer će nam sve ribe poloviti. Ta je gora od kormorana.  :stripii: :stripii: Ne znaš šta je gore, ako neće ići ili ako lovi više od tebe.  :sha:  :ok: Jel ima mamu da je oženim?  :rofl2: :rofl2:

Zagor

Dečki, ribolov sa ženama je za papučare  :stripii:

I to se ne zove ribolov već hvatanje  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

No

Citat: Dukulele  u Srpanj 10, 2017, 11:34:15
Prenosim joj komentare :)

Ako prenosiš onda joj prenesi da vam čestitam, na vašim izletima  :ok: i da mi je uvijek drago vidjet da ste opet bili zajedno u ribolovu.   :icon_thumright:

Podrazumjeva se da čestitam i za smuđa.   :clap2: :clap2:

nekinho

Pričaju ljudi po Osijeku da kad pecarosi vide Sefiku na Dravi, svi kupe svoj pribor i pravac kućama... Znaju ljudi da nema za njih ribe. Tako da mi se čini i Dule bi odustao da smije ali on ju je oženio pa šuti i trpi.
Prekrasan smudj.  :hi:

majstor

Čisto sam zavidan Duki, moja je zadnji put bila sa mnom na svatovima, prije 33 godine.  :stripii: :stripii: Dobro je što ga podržava i prati, navigacija mu definitivno zakazuje, pogotovo kad je sa Pajdom. Ne znam ko je bolje prošao, ali drago mi je da zajedno provode vrijeme. :takoje: :bye:
I bio sam na pecanju - nula bodova - od 20 do 9 ujutro. Bar sam se naspavao.  :sha: :stripii: :stripii:

TonyC

Čestitam Gospođi situaciju sa smuđem .
A i malome od palube na ljepim slikama !

:icon_thumright:

Dukulele

Sve vas pozdravlja Sefika i svima se zahvaljuje na cestitkama i lijepim rijecima.  Necemo dalje pretjerivati jer zadnje sto mi treba je jos da mi se tu prijavi na forum pa da nas terorizira :)

maverick

Ja i očekujem da se jedan dan prijavi i napise izvjestaj počevsi s riječima: Danas on nije mogao na pecanje...ja sam se malo pustila do ušća i ulovila sam.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Dukulele, daj se ti odjavi sa OS Pecarosa, vidis da svi nabacili neke fore na Šefiku... Mogao bi ostati bez partnerice  :stripii: :stripii: :stripii:

majstor