Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Bio ja jutros lupat sa onim drvetom po površini. Ma ni pastat da dođe a zovu ga patuljasti somić. Kak ću mu onda velikog imenjaka uhvatit kad me i ovaj ignorira :stripii:

vedro

Pajdo, za tebe je kederica kao i za mene...  :stripii:

Dukulele

Jucer se poradi Sefikinog neosjecanja nisam uputio na vodu sve do petice pa sam batalio uzvodni odlazak,  malo se spustio ispod prokopa i po kamenu do Sarvasa standardno klepio  tri bucova, par klenova i onda kad mi je  svega bilo dosta, stao na prekoj strani ispod onog velkog kamena, stavio malu Yapadu fluoroscentnu  i namlatio se bucova od par deka na  Sefikin UL stapic s kojim lovi,  0-9 gr,  sve je bila borba :P

Inace je Sefika dobila promaknuce,  novi stap i novu masinicu,  sad je stvar ozbiljna ...
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Znas da se ne broji bez slika i videa :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

rale2505

joker

nisam bio na pecanju ali sam bio na kupanju na Soderici u Kc i pregorio sam ko licna.ali nije mi zao najeo se rostilja i popili puno piva jbg bila vrucina  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

I mi smo umjesto pecanja zavrsili na kupanju u Orahovici
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

Dobro da si se javio za pivo  :pije: :baba:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Bolje da se nisam javio, bilo nas za omanji autobus  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

Eto, danas malo sa Sefikom bio bacat, klasika,  ja tri bucova,  klenovi nista danas ... Sefika je danas  zaprimila novi stap i novu masinicu pa ajmo i to ovjerit  - i eto dva bucovcica od par deka i ne znam sta je ovo, al je Smukulele nesto stidljiviji od cetiri kilograma (Smuki je pusten po Sefikinom naputku, veli da ima jos dosta u frizideru i da cemo si uhvatit kad nam bude trebalo!)   :) 

Rekli ste da moram zakacit sliku, pa evo jedne bez cenzure :P

šajzika

Neznas ko je bolji, sefika ili riba  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

:mt1032:,djevojčica je moj idol :hello:. Kud zna pecati bolje nego pola općine tu je i pametna pa pušta ribu koja joj nije potrebna,tim potezom me odmah poluautomatski kupila :notworthy:

nele01

Kupanje pa usput  malo lupali. Ovaj 9.6 kg.  Jos jedan sigurno ovakav ode ispod camca.
P.s. nije lep ko sefika, al kad je zavario kontru majstor Stef ga paralizovao. Na skoljku je dosao.

No

:ok: čestitam lijep som,lijepa fotografija,  ali što ti je lijep i čist čamac  :notworthy:  :clap2:  svaka čast za sve troje