Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

silure

Stepa

Citat: kugla  u Kolovoz 30, 2013, 20:02:00
A vidi Stepe kako se gura, u red moraš stati Stepa  :icon_thumright:

:bootyshake: :bootyshake: odnosi bi se trebali uspostaviti naravno na prijateljskoj bazi :hello:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Kugla

Idem malo probati, možda zagrize nešto ovako ranom zorom!  :icon_salut:

silure

Greys

Bemti, ja mrljavim još i nemogu se natjerat da odfuram čamac danas. Upravo idem kupit lanac, lokote, i još neku koloturu  :icon_scratch:
Ako ne danas, onda nedjelja, ponedjeljak  :icon_biggrin:

zvona

Greys

Kugla, po naški: serem ti se u ruksak  :toothy12:

Greys

Vrijeme nije najbajnije, idem se provozat čamcem na kratko vrijeme prije posla   :icon_thumright:

silure

Citat: Greys  u Kolovoz 31, 2013, 08:34:48
Bemti, ja mrljavim još i nemogu se natjerat da odfuram čamac danas. Upravo idem kupit lanac, lokote, i još neku koloturu  :icon_scratch:
Ako ne danas, onda nedjelja, ponedjeljak  :icon_biggrin:

bio sam na 12-om cijelu noc u kamenjaru...imao jedno trganje kontam da je silk strugnuo u kamen pa puko prilikom drila... dobio par somcadi itd...vratio se maloprije u camcu bilo cudo vode kad sam doso na camac...

Greys

silure

ma da.....ja odem nakon dugo vremena na drugo mjesto i opet hvatam sitnarije....covijek dodje na moje proslo mjesto i na jbng durbahera digne soma od 40 kg...nije mi krivo....ali ja sam budala....hranim mjesec dana sitnu ribu kako bi se som zadrzo nocu a ja odem pecat dalje....nema veze mene moja riba ceka....

maverick

Nije ti lose ta fora s hranjenjem sitne ribe  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Gdje god se hrani ima i kedera a samim tim i veće šanse za nekog grabežljivca  :icon_thumright:

silure

pa lako vidim moja teorija je uspjela ali nekom drugom u korist

Kugla

Rekao si da te tvoja riba čeka, i čekala te al ti promjenio poziciju, za pecaroše se kaže mora biti strpljiv  :icon_thumright: