Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pored tebe i stepe...ne treba nitko  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

ja sam maler.. :toothy9: pa cu sa obale vikat kad na čamac nesmijem :icon_scratch:

maverick

EE kod stepe smijes na camac, on vodi zenu na pecanje i lovi ribe...maler mu ne smeta  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

ooo super!
nemoj slučajno da ti bude poslje žao malera.. :toothy9:

maverick

Pa ako bude opet uzeo one tablete, biti ce mi te zao  :toothy12:  :toothy12:

sandra

morat će ih puno popit onda.. :not speak:

maverick

Rijesite to na pp...idem na spavanje  :icon_biggrin:

sandra

TonyC

Sandra , kaže se štrumfovi ! ! ! !      :toothy10:       

De ti više dođi , primamo te u protivnički tabor  pa da vidimo     :boxing:   u pecanju !   

Slaven

Ova tema je postala sve samo ne "idem na pecanje" :downtown:

TonyC

Hahahahha , a zar nismo zasr.. sve teme !!!!! 
Šta da ti kažem , administracija nam je dno dna ! !  :toothy9:         :icon_geek:   

Slaven

Pa da, samo pazite da vam Linić ne pošalje inspektore :angryfire:

Greys

Danas nejdem na vodu, obaveze, ali sutra bih trebao odfurat čamac, s toga prijepodne ako još bude sunca, malo peglat jednu opaku ribu  :icon_biggrin:

Stepa

Citat: TonyC  u Kolovoz 30, 2013, 07:15:32

De ti više dođi , primamo te u protivnički tabor  pa da vidimo     :boxing:   u pecanju !

Sandy pusti ove jazavce  :toothy9: ako se kojim slučajem odlučiš doći na okupljanje  :hello2: bila bi moj gost zajedno sa...............ako bi došao i ne boj se bez malih plavih :3some:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Kugla

A vidi Stepe kako se gura, u red moraš stati Stepa  :icon_thumright: