Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

stojko

Ma sve je smrdala šumarija, urušio se most preko kojeg su izvlačili drva pa su to nekako pokrpali, ali kontam da je onda cijeli kanal u banani pa zato nema vode... Čudno mi je da društvo ne reagira jer sam vidio da imaju radne akcije, ali neznam zašto onda nisu i ovo sredili...

No

Citat: šajzika  u Kolovoz 29, 2017, 07:41:50
Ja sam ono u nedjelju otisao na bjelu i dozivio tezak poraz. Supruga je uhvatila više i vece ribe, najulov babuška od nekih 500-600grama. Mislio sam da je mali saran al brkova nema :stripii:
Sve u svemu , par sati zabave u hladu kraj vode puno bolje nego sjedit pod klimom kod kuce

Mali je, kad naraste,narast će mu brkovi    :dontknow:   :stripii:  :stripii:

:occasion14:

No

:hi: Bio i evo hvala bogu se sretno vratio.
Ulovio sam jednu štuku, nešto preko tri i po kile, dva šarana nešto manje od jedanaest kila zajedno i još nešto jezeva i deverika.

Farbao sam prozore u kućici,uživao na suncu,uživao u ranim jutrima u kojima se voda sakrivala u izmaglici.

Bilo je  :ok:

Jedan mi je divljak pokidao nailon koji je očito bio oštećen a da to nisam primjetio.

Sve u svemu jedan izlazak od onih koji ni po čemu posebnom neće bit zapamćen,ali se ipak desio i ostaje tamo negdje gdje već sve ostaje.

Htio sam uslikat ulov ali me baterija na mobitelu izdala.  :dontknow:

:bye:

Sg.Pepper

Nakon 23 dana napokon uspijem otici na Dunav! Uhvacena 3 smudja (doduse jedan se otkacio pod nogama,  ali ionak bi bio puste) sve neki porcijasi i svi pusteni natrag! Jedan na gumu made by ja, drugi na husky 13cm i treci na smithwick 11cm. Isproban fn 60g i stap je sasvim simpatican, svidja mi se poprilicno! Isprobana i spaga sea knight monster w8 0,16 i mogu reci da mi je to do sada najbolja od ovih dosada narucenih (sva sreca pa je malezijac poslao 2pakovanja umijesto jednog)!
dec d vej aj lajk it....

joker

bio sinoc na mutnjari dravi nakon duzeg vremena  od 3 udarca jedan smudko od 3.5 kg vani.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Pa dobar prosjek.ja nakon pol sata bacanja otupim pa i kad mi nekim slučajem i klepi reagiram ko krepana kokoš. Ak se sam upeco dobro je,ako nije onda i dalje pliva a nekad sam imo reflekse ko Ninđa  :uf:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

joker

a nema pajdo ja sam mlad i napet jos  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

:hi: otišao sam u nedjelju popodne s kišom i evo vratio sam se danas ujutro sa kišom. Između te dve kiše upoznao sam pet šarana i nešto bijele.

Sjedio sam satima u čamcu. Doživio sam jedno posebno jutro sa pet divljačkih poteza od kojih sam realizirao dva  :uf:
Dva dana nakon toga ni poteza na tom mjestu, preselio sam i dobio još tri komada.

Čuvaricu kopčam karabin kopčom i nisam to dobro napravio ,tako da su mi dva utekla  :stripii:. Oni su imali sreće a ni ja nisam puno žalio.

Vadim mast ovom mom lokalnom društvu. Ako se više ne javim na forumu znajte da sam preterao i da me netko umlatio. :stripii: :stripii:

Složio sam proglas u kom obavještavam seljake ,radnike i poštenu inteligenciju da je u toku upis na NO.o.o. Šaransku akademiju,u akademsku godinu 2017/2018
Katedra je kod suhe vrbe.
Najbolji polaznik bit će nagrađen petminutnim dodirivanjem najboljih šaranskih štapova na ovom svijetu. Ostali će imat čast pratit te štapove pogledom.

Onaj koji se ne upiše žalit će za tim i na onom svijetu  :stripii: :stripii:

Opasno plešem na granici strpljenja mojih prijatelja,a što je je, ide me šaran ove godine.

još jedno-dva šaranska pecanja i gotovo,red je smuđu poželit dobrodošlicu.

Dukulele

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

majstor

Kupujem najbolje šaranske štapove na svijetu - koji su to? Možda na njih nešto ulovim.  :stripii: :stripii:

No

:hi: To su ovi al nisu na prodaju.

Zapravo to i nisu štapovi, to su šaranski terijeri.  :stripii: :stripii:

majstor

vidim da ja nemam novaca za to, ali bar napiši podatke - dužina, itd ...da kupimo nešto slično.  :bye:

No

:no: A ne, nisam rekao da nemaš novaca za to, nego da nisu na prodaju.  :ok:
To su stari štapovi original Germine 40 gramske 2,40 m duge. Ja sam  kupio dvije a jednu mi je poklonio Josip tu sa foruma, prepakovao sam ručke i vodilice,tako da su to sad sasvim drugi štapovi.

:occasion14:

majstor

Znam da nisi rekao, ali sam ja vidio ekskluzivu, unikat, a to je skupo. Lovit ću i dalje s Daiwama ili Quantumima, zavisi od situacije.
Ja sam poklonio stare Germine od pokojnog oca, sad vidim koja greška. Nove kineske nisu ni sluga, a teške ko dragi kamen.  :hi: