Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Vade smukije a ni jednu sliku za galeriju :stripii:
Vjerujem da je smudj samo urbani mit. Ta riba ne postoji :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mlb

Kobac ovo ti je vrlo glup odgovor koji nema veze s vezom!! Napominjem da nemem nikad problema s policijom na dunavu do sad , čak smo se znali zakačiti s njima , popričati koju pa su čak i dečki probali nešto od opreme s kojom bacamo!! Ove je bio sasvim drugi slučaj , nemam razloga lagati a to mogu potvrditi i ostali koji su bili tamo!!S druge strane zna se desiti da koji neodgojeni ribolovac zna uletiti punim gasom to stoji , ali ni jedan od njih (koliko sam ja tamo na tim terenima) nema toliki čamac i tolike motore da može napraviti takve valove i ti to dobro znaš!! :icon_thumright:

maverick

Znaju oni i u terminu kad je spica za vobler stati s tim motorima pored pa tu vecer nista od pecanja...ali...mi dolazimo na njihovo radno mjesto i treba razmisljati na nacin bolje da su tamo i prave valove nego da ih nema kao sto zna biti pa nemozes pecati od kojekakvih lopova. Tako da svi bi trebali imati obzira jedni prema drugim...ali ocito da to ponekad izostane...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

:red_indian:, ma daj kako niš kad mi stanemo,...obično ljudi onda nešto i hvataju... :stripii: :stripii:

mlb, ako mislimo na isti čamac, taj pravi najmanje valove od svih..
u punoj brzini nije sigurno, ja bih prije rekao u normalnom glisiranju..
e sad nevidim kakva je razlika od ulaza u vemelj i otvorenog dunava...
nemisliš valjda da bi trebali pored svakog čamca laganice na 600-700 obrtaja da vam ne poremetimo ribu..
ljudi morate shvatiti da niste u ljetnoj kuhinji...
e sad volio bih vas vidjeti na našem mjestu, kad krenete za osijek i aljmaš a mi na ušću,
onda jedan za drugim...
valjda vam je kao palo na pamet da usporite...vozi se kao na trkama... :stripii: :stripii:

rj

treba potopit ribolovce ...sve su to kriminalci ili potencijalni kriminalci .....mufić napravi dublji čamac ...meni su valovi super  :stripii:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mlb

U 6 godina pecanja na tom terenu je ovo prvi put da sam dobio vodu u čamac!! X puta sam rekao da volin vidjeti da patroliraju jer znam da onda ima bat nekakvig nadzora! Ovo je do sada jedini slučaj koji sam doživio i nebih volio da se ikome to desi! Kad čovijek zasere red je priznati grešku pa makar to bio i policajac! :icon_thumright:

kobac

ha, ak je tak nek prizna nemam ja niš protiv... :rofl2: :rofl2:
nego lako vama mene zapričavat-...skoro mi ručak zagori.. :clap2: :clap2:

Citat: rj  u Listopad 20, 2017, 10:46:43
treba potopit ribolovce ...sve su to kriminalci ili potencijalni kriminalci .....mufić napravi dublji čamac ...meni su valovi super  :stripii:  :stripii:

ti šuti praviš sve dublje i dublje čamce..baš si sumnjivac...a i na čudnim lokacijama se krećeš..hm... :rofl2: :rofl2: :rofl2: :bye: :bye:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

kobac

ma zna stari mudrac.. samo nefali se u zadnje vrijeme, a i često mjenja lokacije -(da sakrije tragove) :rofl2: :rofl2:
hapi dva tri , pa ode (kao tu nema ništa), pa onda tako na drugoj lokaciji... :uf: :uf:

mossi

Pošto je tema univerzalna.. i u principu nema veze jel policija HR ili SRB.. Ipak bih rekao koju.

Odnos policije prema normalnim pecarošima nikako ne može biti ugrožen "željom" da se sprovodi red.
Ako je neko dobio vodu čamac zato što je neko želeo da sprovodi red, a da onaj koji je dobio vodu nije u prekršaju.
Tada bi dotična služba u najmanju ruku bila ispsovana tako da bi se to čulo od Batine do Aljmaša,
a u pravnoj državi, dotična služba bi dobila prijavu o prekoračenju nužne sile, tj ugrožavanje života i imovine zbog bahatosti.

Čak ni lopova koji krade ne može se potopiti .. uhapsiti .. pravno goniti .. da .. potopiti ne.

Bio to Kobac ili Pera .. svejedno.  :hi:

mlb

Ja kontam da je to neko novi bio na obuci vožnje pa ga je malo ponijela snaga tih motorčina!!  :icon_biggrin:
A evo kad skrećemo s teme pecanja imao sam nesreću da mi je riknio auto prilikom vađenja čamca pa sam imao priliku prisustvovati jednom verbalnom okršajčiću u kom je kasnije od strane jednog iz duela pozvana policija! E to je bio primjer pravog rješavanja problema!! Ljudi došli i na fin i ugodan način rješili svađu za svaku pohvalu!! Jedino mi glupo što sam ja uzet za svjedoka al šta ćeš , bio sam prisutan! :ok:

šajzika

Kolko si dobio da lažno svjedocis? :stripii:
Audentes fortuna iuvat

kobac

Citat: mossi  u Listopad 20, 2017, 12:25:57
Pošto je tema univerzalna.. i u principu nema veze jel policija HR ili SRB.. Ipak bih rekao koju.

Odnos policije prema normalnim pecarošima nikako ne može biti ugrožen "željom" da se sprovodi red.
Ako je neko dobio vodu čamac zato što je neko želeo da sprovodi red, a da onaj koji je dobio vodu nije u prekršaju.
Tada bi dotična služba u najmanju ruku bila ispsovana tako da bi se to čulo od Batine do Aljmaša,
a u pravnoj državi, dotična služba bi dobila prijavu o prekoračenju nužne sile, tj ugrožavanje života i imovine zbog bahatosti.

Čak ni lopova koji krade ne može se potopiti .. uhapsiti .. pravno goniti .. da .. potopiti ne.

Bio to Kobac ili Pera .. svejedno.  :hi:

gle ti njega sad on mene na kraju optužio...

mlb

Tu si, pa si nam najbliži za kritike i rasprave  :stripii: :stripii:

mossi