Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Bas si ti zeljan slike lepinjara :stripii:
Audentes fortuna iuvat

rj

zna on zašto slike  :mt1032: pusti mulja oće snimit di je ko  :toothy12:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Dukulele

Dunav ovo, Dunav ono, ja tu verestujem na Dravi ko kakva udovica ... S onim pajdom nikad srece, mislim da me bije maler s njim kad idem.
Ajde ko ce me povest na Dunav jedan dan da ja vidim tu vodu? :) Nosim svoju rakiju, svoje kobasice, sve svoje nosim - necete ni znat da sam u camcu :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Mogo si jucer, sam sam isao a bas mi drustvo falilo :hi:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Zar i ti sine Brute? No coment na gore napisanu izjavu :takoje:

maverick

Te fore..."nosim svoju kobasicu" tesko da ce privuci nekog normalnog muškarca  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

@sajzika,  moram ti dojavit novi broj, nismo se sinhronizirali :)

@pajdo,  statistike nam ne idu u korist, a na Dunav s mojim plovilom ne mozmo, ti nebi prezivio put, a mene bi policija klepila :)

@maverick:  :D :D :D  A dobro, preformuliram onda, ja se brinem za gastronomski aspekt pecanja :D

maverick

Ako sto ne mozes na Dunav...s svojim...blizu ti je s veza..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

Ne zadovoljavam tehnicke preduvjete :)  A iskreno, ne usudim se ici, narocito ne po zimi i takav neiskusan.  Iz tog razloga bih i volio iz prve ruke vidjeti kako to rade oni koji znaju da se ne pravim pametan i ne uzrokujem tragedije neke.

maverick

Ako imas rijesenu dokumentaciju za čamac i motor...onda nema problema, ako nemas , rijesavaj jer ces i na Dravi imati problem...a onda te odvedem s tvojim čamcem i utremo put tebi i pajdi  :stripii:

Dukulele

Ma imadem papire za camac i motor, ribolovnu dozvolu, ma sve po PS-u, osim sto jos nisam polozio vozacki, nikako posao i ispit uskladiti ...

Aahaha, kako bi tebi Maveriche bilo ovim mojim cudom malim pilotirati do Dunava i nazad?

maverick

Jednostavno...ako bude i kakvih problema malo namazemo rakijom i ici ce super... :stripii:

nekinho

E moj Duksone ako su ti valovi od metar dva problem, bacaj taj čamac zajedno sa motorom čim prije...
Ako se pak ne usudiš bez dozvole voziti, ni tu nemaš problema, ne čitaju ove poruke organi reda, tako da možeš slobodno najaviti kad i gdje ideš, a ako je problem strah od velike vode kanta jupola sve to rješava, a ako te kojim slučajem još više strah od velikih riba, nemaš ni tu problema jer koliko si se nalovio na Dravi vjerujem da ćeš jednako uspješan biti i na tom Dunavu.  :stripii:
U svakom slučaju kad budeš krenuo u školu javi se da dijelimo školsku klupu.  :hi:

Dukulele

Momci moji :) Vidim da rakija resava pol problema na vodi :)

A sto se ostalog tice, stvarno bih trebao malo proci tog Dunava, bar ta neka klasicna mjesta, i naucit se ponasat na vodi takvoj, nisam za neka bahacenja pa da neb bilo drz nedaj :)  Nekinho,  isto u dvoje pa pomalo, ak nist drugo, kad se useremo od straha, onda se zajedno za rucice mozemo drzat dok punimo gace ;)

Darko

Duksone , ne riješava rakija pol problema , problemi ostaju , samo te boli .urac za njih  :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.