Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

KvacakZu

pajdo77

Ne bi po ovoj zimi prenoćio u čamcu ni sa Monikom Belući

maverick

Pajdo...ni ja s njom ne bih spavao...imao bih pametnijeg posla  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Ma i s Monikom i bez nje Vi ste FANATICI. Svaka Vama cast.  :hi:

TopMix

Citat: maverick  u Prosinac 02, 2017, 19:06:28
Prije tri dana izvadio krevete...čisto da mi ne padne napamet da prespavam  :stripii:
Ne daj se druže, ne dozvoli da te napusti onaj nekadašnji entuzijazam... Vebasto grejanje u čamcu, izolacija kabine, zimske idile na Dunavu, zabacivanje u svitanje po debelom minusu, jutarnja kafica i rakijica ...

maverick

Odustao sam jos prosle godine od toga  :stripii: mislim od svega osim kave i rakijice  :stripii: Pecam malo manjim tempom a zdravlje ne dozvoljava bas ribolov na minusima......a i malo se  vise pazim...sve je podredjeno uzivanju...nema pritiska...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Naravno, salim se ja malo sa tim entuzijazmom... Godine diktiraju neka pravila...
Evo izasao sam danas pre prodne do Dunava, onako šetajuća varijanta. Bilo je nešto od sitnog snega, al slabo od krupnog smudja  :stripii:

dus

Za vikend ujutro sam se smrzo kao guz....
https://ibb.co/dvF6aG
https://ibb.co/bNo9vG

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

Prva  :ok:    :occasion14: druga  :icon_thumright:

Sve zajedno   :notworthy:  :notworthy:

ps

Smrzo si se kao guz... zbog onog Pan piva u čamcu, pređi na pol-pol :stripii:
Dus, odlične slike :notworthy:   

pajdo77

Svaka ti dala,na onoj prvoj slici izgledaš ko oni što se pentraju po Everestu :hi:

KvacakZu

vedro

Čudno je sto nema većih komada. Sve su sitni, ne znam jel to takva godina ili staje?

maverick

Vedro...veci komadi su u Dravi  :ok: