Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Bio na pecanju  :uf: baco varku po spavaćoj,vertikala,horizontala ma ni da bi :eek: :BangHead:  :BangHead:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Bravo Feco...volim kad netko malo experimentira u pecanju i jos k tome ulovi...Sigurno ces se sjecati tog ulova duze vremena
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

Samo nije reko da mu je mamac bio nabildan onim plavim tableticama  :rofl2: Stepa naravno

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

:pirate:

nekinho

:stripii:
Stepa... Danas ne grizu na tu boju...

joker

Bio i ja malo predvecer bacati norma ispunjena uhvatio 3 panja sva tri osla nisam izvukao  :stripii: strgo mi.prosao pjesak,kamen,panjeve i nula bodova ni da bi.bijela radi ko blesava ko u pol ljeta.zanimljivo ni vidru nisam vidio nema je inace uvijek se susrecemo.ali bit ce
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Joker - nisi panjeve zamarao - vukao si na silu. Vidru si uplašio.  :takoje:

joker

Heheeh ma nema je vec par puta kako sam bio.sav sam u brizi za nju

ĆIĆOK

Joker požuri eno ispod mosta je gužva!

joker

Ma ispod mosta je uvijek guzva  :stripii: tam smud grize da bilo sta bacis.tako kazu ovi iz grada kibiceri sto snimaju mjesta pa onda dodu i uhvate gofno.i odu kuc pognute glave hehehe  :stripii:

pajdo77

Lijepog li jutra bar gledajući kroz prozor. Da sam hrabriji mogao sam fider u ruku i potražit neko mirno mjestašce. Vjerujem da bi se dala upecati neka bijela. Na ulazu u zimsku luku bi se sada moglo peckariti i ubiti koji sat dopodneva

DIDAPATAK

..sad dođoh iz luke..
..danas samo neke sitne  :uf:  a jučeeee  :stripii:
.. :baba:
P.S a juče sam radio  :dontknow:

feco

Bio sam na pecanju danas od 11 do 4 popodne....ni kvrc,  :sha: ali malo dalje u panjevima dva majstora izvadila 4 lijepa smuđa....ko zna zna... :hi:
BRZO I BEZ VEZE

kockar

I kod nas jedino desavanje u panjevima, na "lebdecoj grani" vise od metar od dna, ali daleko od lepih riba sve malisani, no kako je juce okrenuo severac, dobro smo i izdrzali par sati...
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs