Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Nabavih čoveku japanski vobler koji je ove godine pokidao bucova po Dunavu,slao mu slike... uljudno se zahvali da me ne uvredi, baci tri puta i kaže neće... Okači Poljaka i krene da lovi... Posle vrteci po kutijama, nadjem neku Poljsku silikonsku glavinjaru i dadoh mu je... Kakva je to sreca bila u njegovim ocima kad je video novog Poljaka...

mossi

:icon_thumright: :occasion14: :ok: :rofl2:

A SMT mogli bi se upoznati jedared. ima čak 3 čamca izmedju nas.

:occasion14:

SMT

Moze uvek, naravno... Posao me navodi sve češće tamo, Marina, kafa, pivo, tu se muvam ako nisam na vodi...

pajdo77

Jutros probao malo odbućkat do prokopa i neće,nakon toga bacaj voblere,gume,šta god sam imao i opet neće. Kopam po torbi i nađem porolonke koje sam sam pravio od spužve i nakon dva-tri zabaca upeca se jedna mala škljoca  :mt1032: prva valjda ove godine. Ajd sad budi pametan,peca na običan komad spužve koji ni ne liči na ribu nit oblikom niti bojom. Ako je tako ima da isjeckam sve spužve iz dvosjeda-nek se ima  :stripii:

maverick

Neka i treba pišati po nama koji ne stignemo...kao nece...ne da mi se i te fore...a ono ...uhvati se riba i to na sopstvenu varalicu...neki bi tu sad cijelu bibiliju napisali...a ti..skromniji od Dalića... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..a i bolje peca od Dalića  :stripii:..i većine nas  :uf: :clap2:
.. :baba:

ps

Pusti staru barabu slika bajine i škljoce, a one smuđeve 5+ kila neće :stripii:

miha

treba biti ponizan u svom uspjehu .... :hi:... neopisivo....

feco

Nema baš puno izvještaja sa vode, ili se taji   :rofl2:  , uglavnom svaki dan sam na vodi i upecam jednog ili dva smuđa, nije bilo većeg od dva kg....lokacija staklara. A ubiše oni mali somići od pola kile,  svaki dan pet komada....i naravno pustim....očito da se lane som dobro izmrijestio.
Eto.... :hi:
BRZO I BEZ VEZE

nekinho

Feco svaka ti čast. Za to ova rubrika i služi. Osobno ne pišem unazad nekog vremena jer ne idem nažalost na vodu nikako. Ali bas sam pomislio nedavno...pa nije valjda da nitko ne ide na vodu niti se što dešava na njoj. Mrtva voda mrtva tema, ili svi šute ko zaliveni.  :sha:

šajzika

Taji se feco, taji.
Ljudi nevole vise pisat gdje sta jer dobiju goste. Ne stavljaju se vise slike u galerije ni nista.
Pogledaj malo galerije prijasnjih godina, znalo je biti preko 100slika ulova, sad svi kriju sve kao zmija noge.

Ide se i hvata se. Kad budes opet vidio da se kuka na forumu o ribozajednici, lopovluku i ostalim dokonim temama onda ces znat da ili riba neide, zaledilo je ili je lovostaj :hi:
Audentes fortuna iuvat

feco

nekinho, šajzi

Ako neko tako voli onda nek se taji. Meni to nije zanimljivo, volim znati peca li šta i ugrubo gdje. Uglavnom ja ću i dalje povremeno reći šta se događa na terenima na kojima ja pecam , a što se tiče gostiju pa neka dođu.......širok Dunav....
BRZO I BEZ VEZE

nekinho

Upravo tako, volim znati radi li riba, gdje po mogućnosti, koja, ako što ulovim to i objavim (ali rijetko da ne može rijeđe - valjda ne znam), a što se tiče gostiju, osobno nemam problema sa tim da svakom znanom a bome i neznanom ribiču u prolazu objasnim ili kažem što je na određenoj lokaciji, iz toga i tako možemo samo biti svi pametniji u tom nadmudrivanju sa ribama. Ali što ću pričati o drugima kad ima svakakvih ljudi...
A da patim od toga hoće li mi tko doći "na mjesto" pored tolike vode nisam taj, jedino što poštujem i to izričito, nema šanse da sjednem na isto mjesto gdje mi je prethodno netko velikodušno objasnio da je to njegova hranjena pozicija i da on tu godinama stalno peca...  :hi:

maverick

Mislim...tko zna zna...nije mu problem riboloviti gdje god se zatekne  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravskispiner

Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...