Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Znači...bolje prodjes kad se prinudno vezes nego kad se sidris...zakljucak...bacaj sidro van iz plovila  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa ni nemam više niti jedno,sve sam shebo. Imam doduše dva kod kuće al neznam kako pootpadale mi one žice pa se to onda ni ne pika pod sidro. naćemo nešta,mala je voda,mora bit po obali kojekakvog željeza pa će poslužiti

nekinho

Da ga hebes Pajdo, kod tebe svaki izlazak na vodu veselje  :uf:
Da mi je to gledati, nego jel već neko snimio film o Pajdi i njegovim pecaroškim dogodovštinama?

pajdo77

Pa šta ću kad čim ti ja dođem na obalu odma me spopadnu svi maleri ovog Svijeta. Ovo što ja napišem je tek kap u moru kakve ja sve drame doživljavam. Da ne volim to pecanje il da sam normalan ja bi davno odusto al eto,ja i dalje pecam i trpim :stripii:

No

----Da ne volim to pecanje il da sam normalan ja bi davno odusto al eto,ja i dalje pecam i trpim ----

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

majstor

pajdo77

Bio ja jutros opet prije zore  :takoje:,al sam se zahebo jer sam glumio Šajziku pa u mrak otišao samo u kratkoj majici i gaćama. Nakon pol sata sam razmišljo da izletim iz čamca u šumu i zapalim vatru  :stripii:. Dobro pa nemam zube inače bi im shebo caklinu cvokoćući. Nije hodat gologuz za svakoga. Od samih ribičkih događanja upecalo se neko nedohebano somče od 35 deka i ništa više. Dobro pa nije proguto kao što znaju pa sam ga mogao pustiti tako da danas nisam napravio nikakvu štetu svojim izlaskom a za sutra očekujem da me napokon krene više...ili manje :uf:

joker

Sta da te krene nevolje ili riba.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Imam osjecaj da sam uvijek nekako kriv kad on popusi.
Glumio sam šajziku i isao gol.
Glumio sajziku isao bos
Glumio sajziku i upao u vodu
:stripii: :stripii:

Meni na viber salje komade i kaze gle ribe

Audentes fortuna iuvat

nekinho

Da se primjetiti da je Pajdo kod iste krojačice od istog materijala naručio da mu skroji podguzač za čamac i atraktivnu obleku za ovu njegovu ribu  :stripii:
Pa sad on nama priča bajke o uspjehu na pecanju, a vidi ribe. 

maverick

Pajdo je s MILF presao na hardcore GRANNY   :stripii: :stripii: a ribu necu ni komentirati jer znam da lovi ali se pravi blesav  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Dakle bio sam i jutros kao i cijeli tjedan i svako pecanje mi je kao kopirano. Dođem u koje doba prije svitanja,pecam na kedera,repić,filet pokušavajući iščačkat nekog smuđa i niti jednom mi se nije javio. Svaki ali baš svaki dan između 7 i 9 sati dobijem somče i za taj dan gotovo a somčad identična,nema pet deka razlike. Peca samo na živog kedera,ostalo ni pipniti. Slijedeći tjedan ili odmaram ili pecam tu kod veza. Prije ću tu nekog napipati nego tamo gdje mislim da bi mogao biti. Dosadila mi već ova kolotečina,svaki dan ajd Jovo nanovo.

šajzika

Monotono je svaki izlaz uhvatit ribu.
Pokazes da znas i onda ti brzo dosadi
Ti volis izazov :hi:
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Čitam ove Pajdine izvještaje i divim se. Covjek stalno ali bas svaki dan lovi. Uskoro će mu zabraniti ulaz u Pevec (pokupovao im je sve hladionike).
I mislim si da bar ja znam kao on. Covjek zna. A ne ko ja danas, od 4 ujutro na Dunavu podno Aljmasa, švedski stol, ali da je bar zapecala stara iskorištena krpa... Niti to  :uf:

pajdo77

Pa šta lovim prijatelju moj? Vidiš slike,ko pastati a ne riba. Pet sati iz dana u dan na vodi,nije to nikakav uspijeh,pravi baja bi već što ti kažeš imao za frižider a ja se veselim kad ga otvorim a ono sardine u povrću  :stripii: