Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Bio od petka do subote isčaćkali nešto smuđa, soma na vertikalu, šaran ni griz :sha:
Sad bili pošteđeni Mubaraka ali nam Kojoti pojeli ribu u po bijela dana :pirate:
Što smo vidjeli za ne povjerovati što sve te životinje rade, koliko su inteligentne strašno.
Bez obzira na sve lijepo provedena 24 sata :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Vidim ja jutros šporanj pust, ona sjedalo samo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Nemaš mira od napasnika svi odustaju, na sjedalici se juče sunčali, uživali uz pivo.
Napasnika raznih svakim danom sve više :violent1: :violent1:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Bio sam malo na pecanju...tri smudja ali danas socijalnih dimenzija. Tu je ...mrda se jos u ostrijoj vodi...dva na gumicu i jedan na vobler. Temp Drave je preko 16 C i dolazimo do toga da u pola desetog mjeseca imamo komaraca kao u priči...Nadam se da ih do Božica nece biti...ili cemo se špricati tim otrovima i kad budemo čistili snijeg  :stripii:

i ve known rivers poem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Bio sam na pecanju, i sad kad  trebam to sažeti u par rečenica, pada mi na pamet jedna anegdota od prije petnaestak godina, možda i više.

Proljeće, treći ili četvrti mjesec. Sava mutna ,velika, nosi granje. Navratio do nas neki tip s torbicom na leđima i štapom u ruci.
Baca on varalice, ovakve, onakve, i to nije nešto dugo trajalo, a onda na povratku do auta, zastane kod nas, da se malo izjada pa veli- Volim pecati, bio sam uzeo čamac i motor pa me žena htjela ostaviti i prodao. Sad ovako po obali.
- Šta loviš
-Lovim smuđa i sve sam raspoložive tehnike upotrijebio ali smuđa još nisam uhvatio. Rekao je to tako zamišljeno i značajno klimajući glavom

Godinama, kad među sobom, jedan drugom na nježniji način želimo reći da nismo baš bili uspiješni, govorimo -sve sam raspoložive tehnike upotrijebio ali...  :stripii: 

:stripii: Nisam baš tako neuspiješan bio, ulovio sam tri soma 10, 5 i 2 kg, jednu štuku oko 2 kg, šarana oko tri kg, par velikih deverika, brdo krupnih babuški i najvećeg bandara u životu, međutim smuđ  :dontknow:
Nisam baš sve raspoložive tehnike upotrijebio, lovio sam samo na gumu, ali nisam imao ni kvrc.

Opet sam čuo,  e dobivaju ga na kedera, na file.
Neka, ne zanima me smuđ, nego njegov dodir moje varalice.

Bio je to jedan od onih dobrih ribolova sa falingom.

Još uvijek ne mogu vjerovati, a dosta sam raspoložive tehnike upotrijebio  :stripii:

feco

Super si ulovio i sigurno maximalno uživao...to je to  :ok:
BRZO I BEZ VEZE

No

Jesam lovio i ulovio.
Uživao jesam..
ali je ostalo negdje u zraku ... upotrebio  ... raspoložive tehnike... i  smuđ ... mjauuu

:stripii: :stripii:

majstor

Neki obožavaju loviti šarana, neki smuđa. Držite se olimpijskog gesla - Važno je učestvovati. Jedino je mladoženji stalo da bude prvi.
:uf: :stripii: :stripii: Ulovio klena i deveriku, pustio, i došao doma. Voda je minimalna i riba ne grize pa treba biti uporan.  :wave:

pajdo77

Nemam pojma jel pisem?kome pisem jer stiskam nesta na mobu pa hoce li to doc do vas pojma nemam.uglavnom hvata se smudjarak,skljoca i to svaki dan na drugu varalicu,popera???drugi dan opet na zaru.smudjarci opet samo na kopiju neznam cega uglavnom na to cudo ide sve,sliku voblera poslao Sajziki.vobler pet kuna a vata i tete na bentu.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Aaaa nek si se ti nama vratio...pišeš..a cuo sam da loviš pa ne stignes ni na forum  :sha:

šajzika

Zato je tako nizak vodostaj. Pajdo izvadio par vagona ribe :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma decki moji ja se probudim u jedan?popijem kavu,onda i drugu pa ajd do flotile u tri,sta znam tko se svalera.sutra u cetiri.reko da vidim kad je taj cug.nista.pecao mi smudj na voblera od pola osam pa do osam i petnaest i gotovo.a stuka svaki dan na drugog,poper,zara,treci dan neki treci,jednostavno bacaj sta ti nije ni na krat pameti za bacat u dravi-e taj bas radi u to6 trenutku

pajdo77

A hebiga,pun amper pravopisnih gresaka.tipkam na mob pa molim na razumjevanje kolega glede iducih postova.nisam toliko corav nego tipke nekakve male,

pajdo77

Idem svaki dan pa sam tako i proslu subotu krenio na mrene prvi put ove godine.osacujem mjesto,naredim se i zabacim na gaudu.nece li ga pa nece.samo sitna zahebava.mrenu uvjek pecam na jedan stap i pecam iz ruke zbog iznenadnih i zestokih udaraca.tako je bilo i ovaj put al neda mi vrag mira,reko idem ja pripremit i drugi tako da dok na jednom stavljam sir uvjek jedan bude u vodi.i tako ti ja lijepo sjeckam sir kad odjednom odleti moj stap u dravu.maltene sjedio na njemu al ga nisam stigao uhvatiti koja je to brzina i sila bila.uzmem drugi stap,zabacim preko prvog al sklizne sistem preko njega a ovaj u dravske dubine.ma hebes stap i rolnu,meni muka sto nisam vidio sta je gore a dan prije ko za vraga namoto novu strunu.iduci put cu zaradlovat stap zicom za srednju klupu u camcu.

maverick

Forum ima više i manje uspješne članove, neki se vole pohvaliti ulovom, neki ipak žele ostati anonimni...Ali rijetko tko od njih ima ovakve dogodovštine  :stripii: