Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

feco

Povedem ja danas jednog prijatelja sa sobom na pecanje, aj mislim nek ulovi kojeg smuđa. On upeca šest, ja ni jednog.  :eek: :sha:
BRZO I BEZ VEZE

alex7777

bio , vidio kak ljudi vataju i oso posran kuci bez cvrka i jos ko magarac u magli sat vremena iso kuci spustila se hebacka magla brofovi navrli bilo borbeno  :pirate: :uf:
Pajta Feco eto tijesi se  :stripii:

mossi

Citat: feco  u Veljača 08, 2019, 19:21:44
Povedem ja danas jednog prijatelja sa sobom na pecanje, aj mislim nek ulovi kojeg smuđa. On upeca šest, ja ni jednog.  :eek: :sha:

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii:

Tog si sad vodio i nikada više..  :stripii:

feco

:stripii: :stripii: :stripii: Možda ipak jednog dana....ali treba mi vremena da se oporavim od ovoga  :rofl2:
BRZO I BEZ VEZE

maverick

Danas se dan cinio da ce biti velikih riba...ali na kraju nisam ni pokusao...Krmeljio nesto po krevetu.. :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Citat: alex7777  u Veljača 08, 2019, 19:41:36
bio , vidio kak ljudi vataju i oso posran kuci bez cvrka i jos ko magarac u magli sat vremena iso kuci spustila se hebacka magla brofovi navrli bilo borbeno  :pirate: :uf:
Pajta Feco eto tijesi se  :stripii:
Pomislio sam na tebe kad sam vidio da se ne vidi Aljmaš sa ušća!

nekinho

Bio danas na par sati popodne, pokusao sa obale na Dravi na postavu, zivog kedera, naravno sve ostalo na pokusaju... :hi:

majstor

Citat: feco  u Veljača 08, 2019, 19:21:44
Nemoj ga više voditi, taj ti nije prijatelj.  :uf:  :stripii: :stripii:

feco

Ajd nek sam i to doživio, da drugi ljudi idu za mnom i pecaju tamo di ja pecam. Jedan iza mene, jedan ispred mene.  :stripii: :stripii:
Usput rečeno nisu ni jednog uhvatili, a morali su gledati kako ja vadim šest komada  :rofl2: :rofl2:
Nije mi to jasno, ali tako sam i ja jučer prošao, ali brzo sam razbio jučerašnji maler.

Joj da mi je znati šta misle .

dobri, dobri
BRZO I BEZ VEZE

mossi

Feco kako je bilo sa maglom danas.. ?

feco

Izašao sam na vodu oko 10 sati.....tad je već bilo podnošljivo.
BRZO I BEZ VEZE

Debeli šef

Citat: feco  u Veljača 09, 2019, 19:13:51
Ajd nek sam i to doživio, da drugi ljudi idu za mnom i pecaju tamo di ja pecam. Jedan iza mene, jedan ispred mene.  :stripii: :stripii:
Usput rečeno nisu ni jednog uhvatili, a morali su gledati kako ja vadim šest komada  :rofl2: :rofl2:
Nije mi to jasno, ali tako sam i ja jučer prošao, ali brzo sam razbio jučerašnji maler.

Joj da mi je znati šta misle .
reći ći ti ja što misle: kad sutra ustati da dođu na poziciju prije tebe.  :stripii:

bio malo u dravi. ni čvoke. još i sidro uspijem na toj tepsiji od rijeke posijati.  :uf:

maverick

Danas na Dravi svi ispred mene su lovili a ja sam samo blejao  :uf: ...krenio kuci na vrijeme pa se lutao po magli ko magarac...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Bio malo kod kuće i vratim se danas oko 3 popodne. U 4 sam već počeo bacati i do pola 6 uspijem prevariti dva komada....1x1kg i 1x2 kg. Zadovoljan.

Uff što je loša sličica
BRZO I BEZ VEZE

No

Nema veze što je loša slika, ali dobro je da je tu  :ok:
Hvala.
:occasion14: