Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

feco

Citat: SMT  u Svibanj 14, 2019, 11:31:52
Švabe sto su imale smudja- imale su... :hi: :hi: :hi:

Ima ulazak da ti zabrane u Nemačku...

:stripii: :stripii: :stripii:.....ne nosim ništa pribora odavde....prvo ću riješiti dozvolu, onda kupiti nešto fiiiiino za varaličarenje, a onda.........he he he he he.... :rofl2:
BRZO I BEZ VEZE

šajzika

Kupi i jeftini pribor.
Taj je kod tebe dobitan :hi:
Audentes fortuna iuvat

mossi

Malo danas testirao Nevis 300 XH 50-180gr i mogu reći da su upotrebljivi sve do potrebe za gramazama od 100+gr u jakoj vodi.

Ulov jedno bebi somče od ispod kile. Dubina oko 6m, dosta jaka voda, olovo 50gr. Cenim da je sa 50m daljine somić izašao uz 30% napora u dosta jakoj vodi.

Sve u svemu zanimljivi i vrlo upotrebljivi štapovi.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

alex7777

pajta mogo si bar šuze malo obrisat za slikanje  :stripii:

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

feco

Ma šta će ih brisati.....dobre ti cipele mossi.....čini se kao da su one ovdje glavni detalj.  :stripii: :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

No

Bio sam danas na pecanju ovdje

2013 gs350 f sport 0 60

I ovdje

I ovdja

Nemojte me pitati kako se zovu te rijeke jer uz najbolju volju nisam uspio to upamtiti.
Rezultat je kao da nisam ni bio nigdje.
Ne znam ide li mi se više i idena pecanje.

Nekako su mi postale draže šetnje po borovim šumama koje su obrasle nekom vrstom mahovine, tako da imam osjećaj kao da hodam po tepihu.

A volio bih uloviti bar jednu pastrvu.
Tko zna. Imam još dosta vremena za taj poduhvat

majstor

Samo polako i bez veze će pastrva doći.  :hi:

SMT

Naselje Vagoni- prema Kazuku, kod mog “Brata” Srge jutros...

Zabacio “prekujuče”...

Odavde se nadzire

Tu je i sto za odmor kad se dođje kontra lupati...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ima ih u onom večernjem cugu, nije strasno...za razliku od nekih prethodnih vikenda kada su i po suncu grizli... Može se preživeti...

alex7777

manite se pecanja do 1 06 onda ce bit borbeno na japanski nacin i pomalo kineski  :stripii: :uf:

No

Opet sam bio

I ulovio

:hello2:

majstor

Zadnji radovi gotovi  Sada samo pecanje. Danas radili prilaz vodi. Jednog krasnog jeza preko kilu ulovio i jednog malo manjeg pustio. Koliko buke,čudo da je riba došla   :hi:

alex7777

Citat: majstor  u Svibanj 19, 2019, 20:58:13
Zadnji radovi gotovi  Sada samo pecanje. Danas radili prilaz vodi. Jednog krasnog jeza preko kilu ulovio i jednog malo manje pustio. Koliko buke,čudo da je riba došla   :hi:

ja kad bi zakoracio u taj camac poluautomatski bi bio podmornica  :stripii: :uf: