Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Jbg krivi redoslijed slika i prvi amur na prvi Maj. Kg. 6,2, manji ni ne grizu   :hi:

retfala

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..čestitam na ulovu  :ok: i iskreno sučešće...sad kad si pokazao mjesto eto većeg broja nizvodnih gostiju  :uf:
..nije riba u opasnosti nego tvoja špajza,pušnica i podrum  :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

majstor

Ne bojim se najezde. Uredno kreneš autom, prvih 100 m puta je zahtjevno i za bager, a onda tkz. "Mala Drava" koja je jućer bila široka 20 metara. Promjeniš vozilo ili gaziš do pojasa ako nemaš čamac.. Onda dođeš do ograđenog mjesta sa video nadzorom i alarmom koji šalje slike i zove, a tek onda tuli 130 decibela.  :ok: :takoje:
PS Svaki put lažem da sam ga ulovio na mjestu od kolege kod kojeg je uvjek gužva.  :stripii: :stripii:
Opasnosti nema jer smo mi podravci poznati po škrtosti, nemam ni vode tamo.  :rofl2: :rofl2:

dravski pecaros

jedan Dravski od jutros..taman za fiš 3.2 kg

pajdo77

Dravski svaka čast,što kažeš za fiš će biti :hi:

alex7777

a pravi pravi da si pozelio nebi bio bolji  :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

majstor

Sve super ali bez pravog griza.

pajdo77

Bio ja zorom ranom malo bacat sa obale tu kod mene. Nemam se čime pohvaliti. Gdje jedna sajla od čamca prestane od drugog počinje pa kud tu nema mjesta još su i ona dva kakva takva zarasla u travu pa se moram probijat ko iznemogli Tarzan do njih. Tko se ujutro kani upuštati u ovakve avanture neka poput mene ponese gumirane hlače inače će biti mokar do sisa.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

mossi

Jutros 1.3C
Ne bi ni najgoreg neprijatelja istero na tu ladnoću..  :no:

:uf:

miha

pajdo77

Ima ih kada protrčiš kroz travu ali nije strašno. Nema štuke bar ovdje. Doduše ja sam se muvao na nekih stotinjak metara i to tu u gradu među blokovima pa nije da sam i očekivao nešto,nema uvala,limana,sama uzidana obala.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Sad se vratio s puta, klima ful radi, vani toplo. Komarci kod nas nisu problem, mala je voda i nema ih. Veči mi problem krpelji. Jedan me ugrizao i krepao naravno. Bio sam na pecanju jećer. Voda u par sati naraste 70 cm, pa onda naglo pada. Izbacio vodu iz čamaca, nahranio, promjenio filter goriva na šumskom autu, :hi: