Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Harley

Akademik za smuđa te poziva da dođeš na skolovanje bućke, i da bacimo festu za novi štap.

Ps
Ja castim full, moja hrana, moja cedevita, moja struja, voda, ......Sava daleko sad kad je nizak vodostaj, vidio si , ima sigurno 45m od kreveta do vode😛
Living your dreams, do not dream the life

No

:uf:

Džaba hrane, cedevite, struje, vode i tih 45m od kreveta do rijeke, ne privlači me to, nije mi to pozivnica.
Ali ako bi obećao da ćeš mi se u čamcu obraćati sa respektom, e to bi već bila pozivnica.
Prihvaćam i da šutimo cijelo vrijeme, ali ako mi se slučajno obratiš da to počima sa -gospodine...  :stripii: :stripii:

:occasion14:

SMT

Bio sam standardno...

U subotu sam hteo loviti babušku na bolonjez i plovak... Nije je bilo, lovio sam deveriku i bodorku i ponekog terpana :sha:... Sitne ribice uglavnom ali zanimacija lepa dok terpan ne proguta udicu, onda pauza :stripii:...

Uveče , ujutro, preko dana sam pokušavao loviti smudja... Lovio sam malo i sitno... Bio sam na svim vidjenijim mestima, izlazio na obalu, iz čamca... Svašta nešto... Nauživao se jesam, ribe se napecao nisam... Po koji... Sto se mene tiče i ulova, mučenje...

nekinho

Bio jučer cijeli dan od jutra do kasno popodne, čekao šarana na Dunavu podno Erduta, nisam ga dočekao  :uf:
Samo sitnež, deverike i babuške...

maverick

Pecao šarana...ma nula...jedno pecanje i panj...Što se tice smudja....kako sezona odmiče sve "krupniji" primjerci  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

I ovi moji, sin, njegov prijatelj skoro svako večer na Dunavu. Hvataju solidne smuđeve. je da vrate nazad i po par desetak komada ali se nađe i pokoji preko 2+ i 3+.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

A volim uloviti krupnog smuđa ali volim i kad se javlja sitan a ima ga dosta....nije loše akcija non stop
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

ja večeras od petnaest do devet po do devet i petnaest imao dvije čvoke,ova druga baš čestita. Nisam ni zaspao al ćorak,nisam ga ni osjetio na udici. Poslije vitlaj do malo prije al ni da bi. Izgleda da sam za večeras iskoristio bonus sa ta dva promašaja.

alex7777

Citat: pajdo77  u Kolovoz 05, 2019, 22:01:52
ja večeras od petnaest do devet po do devet i petnaest imao dvije čvoke,ova druga baš čestita. Nisam ni zaspao al ćorak,nisam ga ni osjetio na udici. Poslije vitlaj do malo prije al ni da bi. Izgleda da sam za večeras iskoristio bonus sa ta dva promašaja.
Pajdo mlad si , naucit ces vec  :stripii: :stripii: :uf:

pajdo77

Ja sam zaboravio više nego što ćeš ti ikada znati :icon_thumright:

alex7777

Citat: pajdo77  u Kolovoz 06, 2019, 01:12:21
Ja sam zaboravio više nego što ćeš ti ikada znati :icon_thumright:

Pajdo ja sam se salio nisi valjda ozb shvatio  :eek:

pajdo77

Tko će tebe ozbiljno shvatiti taj se još nije omacio :rofl2:. Mora da su mi bile grbave trokuke čim se dva puta nije zakačio a baš vučem ko krepani mačak. Kao da ga klepi i ostavi. Možda je i bajin,vrag će ga znat kad ga nisam vidio...kao ni obalu par puta pa sam izlazio van da otkačim vobler sa drveta i to treći red od vode :rofl2:. Bem li ga ako ja u tom mraku vidim gdje ti vobleri lete.

maverick

Noci su predivne...nisu ulovi za pamćenje ali akcije neke uvijek ima...

pic uploading site

SMT

Trebalo je biti japansko veče... Odlučio sam malo bacati japanske voblere... Bacao, bacao, twičovao, suspendovao, vodio ovako onako... Deluju malo zapostavljeni u kutiji... Ništa, izdaše me...

Vrlo brzo se veče pretvori u finsko... Smudj se tu vrtio, a ja sam izgleda prvih sat i više bacao na obalu...

Ruka u mraku slučajno izabrala ovu boju...

Hteo sam biti malo moderan u trendu, da ne bude samo old school ali.... SSR malo  “iščupa” veče...

Nisam ništa više menjao, dolazili su ti neki “tinejdžeri”... Šta ti je navika...

maverick

I onda me netko pita sto imas samo 20 ssr-ova u kutiji  :notworthy: