Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Ja povremeno napravim neke izlete u druge vrste ribolova... Više kao odmor od varalicarenja...

Okreni- obrni, u mom slučaju bez posvećenosti nečemu, nisam zadovoljan... Sve mi to budu nekako slučajni ulovi, pa se vratim na svoje...

Ali ko zna koliko će ledja još izdrzati :stripii:

P.S... Otvarajte temu feeder i kačite slike, uvek mogu čitati i gledati :hi:

No

Kad imam vremena rado odgledam ribolove gospodina Žagara.
Čovjek je baš majstor za tu vrstu ribolova a dobar mu je snimatelj, a i glazba   :ok:

smudjoslav

...Eeee nekad ste me zajebavali da sam feederas a sad tu neki Žagari... :stripii:

maverick

Svaki ribiolov di ima puno akcije je vrhunski... :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mini I

Bio u ribolovu , vjetar me ubiooooo, pa se samo provozao čamcem i probao sonar.

aa clm

nekinho

Bio danas na Vemelju cijeli dan, južina ubila pecanje i bilo kakvu aktivnost ribe. Ni peca od šarana

tutnja

Na Dravi radio bajkoš, ali sve samci. Nikako da nađem one jatne, sitnije za tulum .. Danas me ovi veći "razmontirali", 3 komada na tri mjesta, udaraju pod nogama u obali, popušio sve i jednog
Vobleri,glavinjare, kastmasteri danas nula bodova, radio samo effzett 16g, ništa veće ni manje.

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

Debeli šef

[hvaljenje mode on]
prije 3 tjedna na dunavu 104 komada za popodne. najveći 3,5 kg. 15 zabaca za redom ulov. salmo thrill obojan u crno i mala rapalina glavinjara. doživljaj.
[hvaljenje mode off]

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Kapa do poda
To se već računa kao "genocid"
Mislim da bih "odustao" već nakon 10-15 iako ne vjerujem da je u ovom dijelu Drave takva situacija i teoretski moguća.. Možda iz čamca, negdje na nedostupnijem terenu za ostatak svijeta.. Ne znam, još sam potpuni početnik, tek 10-ak izlazaka i upoznavanje terena, zadovljan i na "čvoku" po izlasku.
Treba vremena, možda i naučim nešto..

Debeli šef

nije genocid, svi plivaju i dalje.  :takoje:
kad jako opada visoka voda na jednom mjestu se skuplja gomila kedera (male tobike. da, i ja sam se čudio) a s njom naravno i bajkoši. bude feeding frenzzy.

to traje dan ili najviše dva.

DIDAPATAK

.. :occasion14: :hi: :clap2:..neka plivaju..bit će opet gušta..
.. :baba:

tutnja

Znam da plivaju, zato je i stavljeno u navodnike genocid otprilike opis događaja, ništa negativno "rafalna paljba" i dan za pamćenje..

Mornar Popaj

Upravo se vratio sa Dunava
Vikend je bio za pamćenje. Kampiranje sa ekipom od 6 kretena, kartanje, cuganje, klopa i naravno ribolov.
Šarani su grizli, 4 izvadio a 2 najveća mi pobjegla.
Sve u svemu prezadovoljan sam jer nisam bio 4 mjeseca.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Ja se sad vratio sa feederaja. U prvih deset minuta dvije mrene,doduše manje,onda krenuo jez,onako do pola kilograma,možda i manji. Otpadanja pred čamcem ajme,moram naći neke dobre udice,ove su katastofa koje sam imao. Uvijek imam par različitih paketa i umjesto kako koje potrošim da ih obnovim ja čekam do zadnjeg a naravno taj zadnji paket najgorih uvijek ostane zadnji. Iskreno i zaboravim koje su mi bile dobre pa kupim drek tako da uvijek kuburim sa udicama.