Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Harley

Ne smijem ništa napisati, ako napišem komentar pasti će napajanje na serveru i srušiti će se forum😋
Living your dreams, do not dream the life

mossi

Juče smo se vozali, gledali tv, vertikalisali, probali iskopati soma.. upecali dve penkale od smudja..
Pričali sa ljudima..

I na kraju napecali se bucova!  :icon_thumright: :clap2: :stripii:

Počeli i završili sa kaficom.. dan prelep!

Jedan od Ossinih..

Obojica smo imali po par lepih!
Jedan moj je završio karijeru ostali plivaju!  :wave:

Evo da ne bude da lažem, jedno me Ossa nije uslikao kako valja.. PB koji gram ispod 5kg!  :tongue3:

Lokacija Raj na Zemlji!  :headbang: :ok: :hi:

shhhh krrrrr  Error loading picture!    :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

TonyC

U potrazi za dunavskim smuđem.

Pronašao dva mala i ovog borca. Svi plivaju i dalje.

maverick

Previše zadovoljna faca...jeli Čada bio dobar  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Rap

smudjoslav

Aj malo sad I ja da sam biJo na pecanju...
Veče savršeno, nema vetra, toplo...Ali riba neće pa neće...Kažem ja Ćomiju NMEA-m ideju sta ćemo I kako ćemo...Kaže on, da probamo PITO senzor...
Naidjemo na ribopecača, pitamo gde šta I kako...on čovek objasni I epilog se vidi na slikama...Sve gabaritni primerci ali bitno je da PITO senzor radi posao, pitasmo čoveka I upalilo je... :stripii: :stripii:

upload pic

upload pic

upload pic

upload pic

:hi: :bye: :toothy12:

maverick

Daj mi broj od toga PITO senzora majke ti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Bitno da si pito.
Ko pita ne skita
Audentes fortuna iuvat

mossi

Ko PITA taj ne skita!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

SMT

Dobre fotke... Zadnja je već umetnost :stripii:

Kave su ti ovo glave? Farbas na poslu kad ti je dosadno?

baka

Citat: smudjoslav  u Listopad 15, 2020, 08:43:52
Aj malo sad I ja da sam biJo na pecanju...
Veče savršeno, nema vetra, toplo...Ali riba neće pa neće...Kažem ja Ćomiju NMEA-m ideju sta ćemo I kako ćemo...Kaže on, da probamo PITO senzor...
Naidjemo na ribopecača, pitamo gde šta I kako...on čovek objasni I epilog se vidi na slikama...Sve gabaritni primerci ali bitno je da PITO senzor radi posao, pitasmo čoveka I upalilo je... :stripii: :stripii:

[

:hi: :bye: :toothy12:

Kad vidim sliku gdje ovako varalica stoji ribi u ustima, odmah mi prođe kroz glavu i sjetim se da je u 99% slučajeva takva slika namještena.  :uf:
A tek boja twistera :eek:, a tek boja glave  :eek:. Izgleda da su i smuđevi postali moderni!

Ma šalim se, svaka čast na bar nekakvim ulovima po ovako čudnoj vodi kakva je u zadnje vrijeme, stvarno se nešto čudno događa s vodostajem ove godine. Sve je totalno pobrkano!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

smudjoslav

@SMT ne farbam ih iako sam danas komotno mogao pored ovog glupog vremena, kupio nekad na nekom sajmu pre mnogo godina...
@Deko(baka), potrefilo se da bude slika kao režirana, twister je skracen BasAssasin na pola... :uf:

feco

I danas sam bio na vodi. Ni kvrc. Prilično loši uvjeti za pecanje. E baš sam baksuz,  mater pas jbga.  :uf:
BRZO I BEZ VEZE

tutnja

Nisam bio od nedjelje
Glupo vrijeme, smjena zasad "evropska" 10-18h.. čekam nedjelju, pa i sjekire nek padaju..
a čekam i lude poljake, poslali robu preko nigdjezemske pošte haha. Poljska-Njemačka-Nizozemska, pa odande ovamo.. trenutno u Haagu, valjda vobleri čekaju presudu, ako nisu lovni smiju dalje

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk