Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

alexdja

Citat: No  u Prosinac 28, 2020, 20:06:35

U početku je to bila zaštita od štuke koja je tih godina bila izuzetno česta, a poslije sam se navikao i ja i smuđevi  :stripii: :stripii:

Stvorio sam si neku fikciju, da ta žica, putovanjem kroz vodu šalje poruku smuđu, da se radi o mamcu većem nego što je on stvarno velik.

Umišljam si da je to prevara u prevari

Kako god, funkcionira, i imam uspijeha s tim, pa ne mjenjam

Tako sam i pretpostavljao...

Prvenstveno bilo zbog zaštite, a sad je inovativni način prezentacije...  :thumbsup: :occasion14:
       Nema više divljeg bučka. :no:

alex7777

Jaooooo e sad idem da se besim o prvo vrbino granće , majke mi  :stripii: :laughing7:

alexdja

Biraj zdravo drvo, pazi da ne bude neka suva grana, mož' da padneš pa slomiš nešto, daleko bilo... :stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

No

mossi

Da me ne prozivaju ..
Evo jedan od 18..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

E pa lako je tako, tu ima 50 kd

Rap

Bravo mossi ovaj je zbog zubi pao

alex7777

danas dva prekrasna smudja nikog nije bilo milina jedan 0,90dgk i jedan 2,5kg

Rap

bravo

maverick

Ovdje se nazire kraj jednom divnom prijateljstvu koliko ja to vidim  :stripii: Mada tema je bio sam na pecanju...a sonar da ili ne...Imali smo tu vise tema pa moze u njima, inače mlb...čestitke na ulovu

https://www.pecaros-os.com/index.php?topic=4374.msg127654#msg127654

https://www.pecaros-os.com/index.php?topic=3162.msg89340#msg89340
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Ne, nema smisla

Jedan sam od onih koji nikada neće kupiti sonar, jer mi ne treba, ali  nikada neću reći ili napisati da je čovjek koji ima sonar loš ili  lošiji ribolovac od mene.

NE

Svatko od nas, neka se na svoj način zabavlja i uživa u ribolovu

To jednostavno nije tema

maverick

Malo sam pročistio temu na zahtjev sudionika...idemo dalje u prijateljskom tonu  :clap2:

alex7777

:hi:

alex7777

:flasica: