Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

joker

mislim da cu i ja tako idući puta otići bolje na dravu
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

DIDAPATAK

..ma ni na Dravi ništa..osim komaraca  :stripii:..ali nisam ja mjerilo kad ne znam pecati  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
..ja mislim da je ovo isforsirani interes za nogomet, rvacku i tako to..kafići rade punom parom, nitko ne misli o obitelji, na sutra, posao...a da ne pričam o politici.....
..da smo pokradeni....jesmo..
..kako bi bilo da je bilo niko ne zna..
..ako se nastave boriti ko prvih i zadnjih deset minuta imaju ogromne šanse....
...ma neka smo mi živi i zdravi i da imamo posla a od Japanaca mi dosta..kupiću Tomosa(kad budem mogao :stripii:) a te njiove tehnologije nek idu u ... :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
.. :baba:

raso

Danas je idealno za pecanje, svi parametri se poklapaju :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
pun mjesec :stripii: :stripii:
petak 13-ti :stripii: :stripii: :stripii:
hranili komarce :stripii: :stripii:
Dida , a da ti prodam još jedno mjesto, rakiju sam razblažio :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

..samo jedan parametar je kontra tvojih tvrdnji  :mt1032:....noćas radim  :BangHead: :BangHead: :BangHead:
..ma nema veze..ionako su sve riblje samoubojice već uhvaćene  :stripii: :stripii:  :stripii
..brlju čuvaj za sutra a za mjesto  :sha: ma jesam plavuša, ćelava ..al bilo bi previše  :stripii: :rofl2:
.. :baba:

šajzika

Ja idem s pajdom bacat vobler.
Audentes fortuna iuvat

mlb

maverick

A đesu ribe od vas dvojice...i jeli ima netko da je zainteresiran na jednodnevnu turu za dunav čamcima...sutra...od ranog jutra pa do kasno u noc
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

ja sam od utorka slobodan pa ako budeš išao preko tjedna koji dan javi!! :icon_thumright:

maverick

Pa ici cemo i od srijede...ali mislio sam sutra da malo pobjegnem da fatam neke ribe  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

danas mi je osma svirka u zadnjih deset dana tako da neću još sutra biti uračunljiv a kamoli sposoban za upravljati bilo čime  :rofl2: :rofl2:

maverick

A i meni je danas svirka  :stripii: a slijedeci tjedan mozemo malo da vidis i ljepote dunava

mlb

definitivno , volio bi otići tamo napuniti malo baterije!!

maverick

A krenemo rano ujutro...i vratimo se navecer kasno....imas  da punis baterije dok ja spavam poslijepodne  :stripii:

mlb

dogovoreno! ponedjeljak priprema (ispis registracije na čamcu i osiguranje motora) tako da sam konačno miran s papirima!!
samo moramo rješiti sidraše  :icon_biggrin: , jel ima dobrovoljaca?

maverick

Ma ne...idemo jednim čamcem....pa si ti jedan dan sidraš a ja cu kad budem trebao drugi imati neke bolove u ledjima  :stripii: