Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

Mljeveni, No i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ili to ili hobi. Mjenjam ja pozicije al izgleda da zamjenim lošu za još goru.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Males

Sinoć se opet izlašlo na vodu, ali i dalje sitni smuđevi se javljaju i na džig i na voblera…

Kako je noć odmicala nadao sam se da će krenuti krupniji, ali sve mršavo… javio se jedan malo jači od kile posle i to je to.
Danas je novi dan, pa ćemo da vidimo.
Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

hranki

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Jbg.mislio poslije pecanja na pelin,a ono ćorak
Da zalijem amura

maverick

Posao...obveze...ne stignemo...od slijedeceg vikenda krecu party veceri na Dravi  :uf:

hranki

hranki

Goran

Nisam bio na pecanju,idem sutra ali bratić je danas uhvatio jednog komada na kamenu. 11 kg mamac je bio kukuruz dva zrna sa spužvicom izmedju,dosao u podne.

maverick

Bio sam se provozati do Dunava. Meni je uvijek odlazak tamo jedna cijela avantura. Provozao se do 1407...Dunav nizak, lijep...zanimljiv. Tonyc ranom zorom odustao ...nesto bebu grlo boli...
Jutrom cackao lijevo, desno..skor jako los...nije nesto radilo ni na kedera ni na gumu. Poslije podne di sam god stao ...smudj...dva. Jadni i mali ali napecao se. Dva sam cak ponio, jedan za veceru a drugog sam usmrtio valjda u kontri. Sreo puno dragih ljudi sto bi susjed rekao. Vjezbao s Tunjom vertikalu bez uspjeha...bio sam vecinu vremena pa nisam ni probao alkohol  :stripii: 

maverick

pajdo77

Lijepo proveden dan a i uhvatio si nešto,bolje ne može.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

No

:uf: Opaka ti kontra, ovog desnog kao da si puškom pogodio  :stripii:

:occasion14:

SMT

Sreli smo Gazdu, malo nas je prekorio… nije puno vikao na nas…