Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

pajdo77

Dakle nakom tri sata vitlanja napokon dobijem jednog i taj mi ispadne,ne otpadne nego ispadne iz ruku drhtavih,a imo sam dvoguzu u čamcu. Da sam ju otvorio i popio ni smuđ mi ne bi ispao. Tri zabaca nakon toga bacim u kamen na obali,cimnem i pukne struna. Ajd sad znaj gdje je vobler kad je kamen na kamenu i to vobler kojim sam dobio tog smuđa. Pakuj kablove,ajd kuć. Nije mrak za mene,ja qurca ne vidim,kad upalim lampu onda mi blješti,presijava mi se i vobler i kopča pa pol sata nabadam dok vobler ne promjenim. Podne je majka za mene a mrak za one što vide.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

hranki

Pajdo krenulo te smuđ pa vobler :ok:

ps

Nemoj ni paliti lampu, možeš bez nje promjeniti vobler, kada to mogu ja, ŠAPTAČ SMUÐEVIMA sigurno to može 10x brže :thumbsup:

pajdo77

Ma nabadam ko ćorava kokoš. Možda imam ono tzv kokošje sljepilo jer ja stvarno  qurca u mraku ne vidim,još baterija svjetli ko pred crkvom pa još gore

majstor

Možeš biti zadovoljan. Imao si smuđa. Ma pustio si ga namjerno.
S obzirom da sam mladi penzioner, vidim još predobro. 😂😂😂

pajdo77

A dva meredova u hodniku. Ja nabadam onim lip gripom,mogu ga hebat kad ne vidim sa tom štipaljkom zakačit za usta. Drugi put ga utrpam u jedan a poklopim drugim i još ga upucam,ma nije što je otišao,ni prvi ni zadnji nego kako me izlevatio

Stepa

Nekad je dobro glavu resetirat i sa kederima,prekrasan dan upotpunjen izlaskom u prirodu. :hello: :hi:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

nekinho

Neka ti Stepa uživaš, I treba tako, nek si opet ovdje s nama, čekam neke tvoje nove snimke sa vode, nije te bilo dugo vremena pitao sam se gdje je nestao čovjek  :hi:

nekinho

Bio i ja jutros na Dunavu, doduše kratko ali slatko. Kolega me poveo jutros u 7h ali smo morali u 10h nazad... Jedan svježi od 1.6kg...

pajdo77

Lijep,izgleda mi veći,baždari vagu

Gremlin

Fotografski trikovi moj Pajdo... :stripii:

I ja sam bio na Dunavu ceo dan...kederi vertikala, gume razne, Rapale Deep tail dancer i SSR...
Par čvrkanja, i jedno veliko ništa...
Prelep sunčan dan, ručak na splavu, rakijica, kafica...

Baterije napunjene za sledeću nedelju...

:occasion14:

maverick

Bio vidio i otisao...dva udarca jedna riba...konzumno socijalnih dimenzija....malo preko kile...u sumrak i to je to...Drava bas djeluje kao da je netko uginio u njoj  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja došao i ništa za dva i pol sata al fino je na vodi,šteta je bilo ostat kod kuće.

Gremlin

Dan prelep, baš je bilo bezveze ostati kod kuće...ulov ionako nikad nije bio prioritet...
Jer od sve ribe najviše volim slaninu...

:stripii: