Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

tole

večeras baš bilo svega osim soma :ok:

raso

pas mater, po Fishingreminderu četiri zvjezdice, Drava u porastu, a ova kiša me rastura :uf: :uf: :uf: :uf: :uf:

dravski pecaros

i na karasici riba od juce popodne ljepo radi....koliko bi drava trebala otic gore

Kugla

Kiša stala iako je nebo mutno, valjalo bi istrčati na sat dva i probati možda se okači što  :takoje:

maverick

Odoh na vodu ako ne padne opet a hoce...u ponoc kome treba ribe neka dodje na flos  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Odmah kuma zovem da i ne krećemo nego da se nacrtamo na flosu  :ok:

šajzika

Upucat cu se ak lezim doma a ti furas ribu.
Sam javi bas da vidim jesam tolki luzer :)
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mozes pucati momentalno...mada jos nisam ni izasao... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Kaže žena da nevoli kad pucam momentalno a to mi se nažalost cesto dogadja
Audentes fortuna iuvat

Mariorhr

Hahahaha koji ste vi likovi...nema druge Šajzi nego da se nas dva malera nađemo jednom...kontam da je to dobitna kombinacija za ribu  :stripii: :stripii:

raso

Mario okani se skidanja malera, na ovom forumu za to je zadužen drug Retfala, spremite po 100 ojra i stvar je rješena, u koliko oćete da vam ja skinem maler, opet se javite drugu Retfali jer je on manager. Kod mene dobijete i lovno mjesto za sitnu lovu. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

A vidi ih sto se ugraduju u cijenu, nabavna ja 15 ojra za skidanje malera :stripii:

raso

Nema više za 15 ojra, cigančice digle tarifu :stripii: :stripii:

silure

Mamci spremni,durbaci kao zmije ogromne...zelene gliste,ima i koji cik i pol kile kisnih glista sutra koja skoljka i pokret u podne pa do drugo podne...sutra idemo "raditi" samo se boji nagle promjene vremena pa da ce biti sve mrsavo  :dontknow:

tole

ja bio i sinoć i večeras, sinoć riba radila kao luda....smuđ, štuka i bajkoši....danas nula bodova,,,jedna deverika od cca 2kg za leđa i jedna štukica od oko kilu