Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

silure

Cuo sam jucer za smudjeve i bajkose...ako danas nije grizla znaci lako vjerojatno da nece ni sutra tek moozda prekosutra u k... Pa da i bojao sam se promijene vremena uvaj tjedan do sredine slhedeceg bit ce mrsav...nema veze sutra idem svejedno

mlb

glistoni uhvaćeni , sutra još pokoja školjka i deremo!!! samo da vrijeme dozvoli!!  :hello2:

tole

Citat: silure  u Lipanj 25, 2014, 22:38:22
Cuo sam jucer za smudjeve i bajkose...ako danas nije grizla znaci lako vjerojatno da nece ni sutra tek moozda prekosutra u k... Pa da i bojao sam se promijene vremena uvaj tjedan do sredine slhedeceg bit ce mrsav...nema veze sutra idem svejedno

sutra bi već moglo bit puno bolje...ide mali porast a i vrijeme će se malo unormalit... :ok:

maverick

Bas i kod mene slabo radila riba u odnosu kako se rekli da je jucer...smuđ...stuka kilo i pol...i do sad mrtvilo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Dosao s posla . Idem uzet durbahera i na vodu. Vidjet cemo rez + dobio s dvije strane tip za isto mjesto za varalicu  ak neide som opet probat vobler.
Hebem ga ako i danas promasim.
Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Bemti kolko sam to puta znao reci i opet nista  :uf:
Brzi od Bolena.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

TonyC

maverick

A onda ce danas biti guzva na vodi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..onda smijem i ja  :toothy9:..mislim, kad će tako krupni momci biti na vodi ako me kičma do kraja izda  :character0032: me ne može izvući do auta  :stripii:
.. :baba:

maverick

Razmisljam sve nesto....što ideš na pecanje s rašom kad vas obojicu bole ledja...ne vidim tu sex nigdje  :stripii:

DIDAPATAK

...kad me niko drugi neće  :stripii:..mislim,povesti na pecanje  :crutch:...svi se boje malera  :rofl2:
.. :baba:

Kugla

A prognoze su ok za danas i sutra, nema duge idem kuma zvati pa da istrčimo negdje u blizini možda se posreći

šajzika

Ode opet navecer.neda mi vrag mira a i isprobat motor
. Nemam kad kupit durbahera pa ce biti samo vobleri u pitanju.
Al po pisanju drugih mislim da je riba na ovom potezu ljepo krenila i nebi trebo omašit
Audentes fortuna iuvat

maverick

:stripii: kupi ipak dva tri durbahera ili dodji kod mene po kojeg