Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

retfala

Otisao juce popodne, sad se vratio. Mahao nekim dragim ljudima, jel tako Pajdo? :bye:

pajdo77

Riječ da bih rekao prijatelju i za ulove i za kulturu ponašanja. Kod nas nešto starijih je red da se pozdravi čovjeka ako ga prvi vidiš. Za ove nešto mlađe 'no coment'.😂

maverick

Mahao bi i ja Pajdi da sam ulovio soma od 40 kg... :stripii:  Još jednom čestitke na ulovima...ja sam tezak da izadjem na vodu po ovim komarcima a ti loviš vrhunski  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Resavac

Malo pred mrak.. Samo dva pionira, ali su prvi sa čamca :hello2:

ALU-bel

3 izlaska ... 1 griz 12,1 kg.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Čestitam šarandžijo

Dbozuric

Da grizu rijetko ali za sad samo veliki od 9 do 12

Resavac

Dukson

Uzivancija!
Resavac nemoj zamjeriti, ali cisto radi drugih koji bi mozda dobili ideju, navigacijska svjetla su u tvom slucaju pogresno/nezgodno namontirana. To su svjetla koja su za bocno montiranje, a ne za okomito (koliko ja vidim).

SMT

Ništa novo... grizu i dalje... mislim komarci...

SMT

Bio sam sinoc...

Za motivaciju da pecam smudja moram imati ili novi štap ili jako nevreme... Ne radi me redovan izlazak :stripii: ...

Sinoc sam dobio oboje... ovo drugo me raznelo..Bio je izazov kako se snaći kad ti led tuče po glavi... Nekako mi i ta Yamaha sinoc bila spora... falilo je tu gasa... za kilometar čamac popije vode do iznad članaka... Mister No javlja da bežim sa vode da ide prema nama ali ja sam ušao u pucanj, a i ne slušam bas :hi:

Video sam šta se sprema ali nisam reagovao, nasao sam ribu... hteo sam ih izlomiti :hi: ... Na kraju dana izlomilo mene... Po telu udarci kao da te neko iz puške gadja... Telo mi je kao da imam boginje... vetar vuče nazad, djule leda udaraju s druge strane, tako da sam bio u osi stalno... Nekoliko km je trajalo večnost...

Kad god mislim da nemam ništa novo naučiti u životu, prevarim se! Stirodur je prava stvar... staviš ga na glavu po dužini, držiš ga jednom rukom drugom voziš... Štiti od leda 102%! Kao kaciga!

Štap sam jedva sklopio, nisam hteo da pukne bas posle prvog ribolova... Sinoc je tek počeo da radi...

Nešto sam izdobijao sinoc, spasio ih led...Znam gde su ali  idem na drugo mesto, da im radim pritisak... Pa ako ih nadjem, valjda će taj Aspro nešto izbuckati :hi: !

Gaće susim kući... ostalo okrećem kao na roštilju...

Valjda će i nocas nešto padati da ne bude dosadno!
Ležati i odmarati mogu i na plaži popodne...

Sto se mene tiče, dobro je bilo... Još jedna polu avantura :hi: ...

maverick

Nema se sta reci...nekad sam te smatrao dobrim i pametnim momkom...omasio sam izgleda  :stripii:  :stripii:  Volja je cudo...očito da je imas previse...Bravo za izlazak.... :ok:

SMT

Bili smo...

Nidza ih dobijao na Akilasa i neki meni nepoznat sistem... Mamac je neki lunker valjda... kaže on da ima miris kao keder i pokazao mi na licu mesta kako to radi...

Sistem za lunkera...

Rezultat je tu, nemam ništa za dodati i oduzeti.... Kaže da mu dam Aspro i 200€ za Akilasa, samo zato ato smo dobri...

Kod Rajka... nije tu pa ćemo mu i pazar pokupiti... Skupo gorivo za ovih 2-3 km...