Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ossa

Mislio sam da si u NS da je posao vazniji od ribolova...
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Citat: SMT  u Srpanj 26, 2023, 09:48:58 Nema Osse na kafi u Marini od kako je namešten na pol poziciju :hi: !

Treba samo da pitaš...povesti će  čika mossi i tebe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Jes' pitao bi on ali ne sme od Nindže
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: ossa  u Srpanj 26, 2023, 09:57:30 Mislio sam da si u NS da je posao vazniji od ribolova...

Pusti to... tako i ja kažem kad nadjem ribu... samo tetki lek da odnesem :hi:  :stripii:

Nidža se naljutio, nisam mu još nabavio Abu Hi-Lo sa gvozdenom paktom!

KoDar

Eto, bio sam na Šandoru kod Lile, ne mogu se pohvaliti nekim ulovom, od šarana ni š. Voda je vrlo topla, zelena od algi. Možda bude bolje kad zahladi...

miha

Sve isto kao prije 20 godina  :hi:

Kugla

Miha još je i gore, nema ni drveta za malo hladovine, nekad je bilo na obali koje, sad ništa.

KoDar

Da, nema hlada, suncobran pomaže. Što se tiče pozicija najbolje je kod šume, bent uz cestu izbjegavati. Odnosi se na Šandor... Jedno 100 m pri kraju benta uz cestu (a možda i više) ima zapinjača u vodi na daljini sve do 100-120 m (vrbe koje nisu očistili). Opako se gube sistemi.

7 rem mag

Ja i juniorka malo istrčali popodne, Sava narasla, mutna, ništa od ulova ali bar bili u prirodi. :hello:

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

7 rem mag

Malo slavonske idile...

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

nekinho

Bio sam jučer i danas na vodi, konacno spojio dva dana za redom pecanja, isto mjesto, ista voda, bilo je svega...dobrog hranjenja, dobrih poteza, nadmudrivanja, otpadanja i realizacija, lijepog vremena i vode velike koja dolazi Dunavom, danas popodne to je bilo naočigled kako raste svaki sat... rezultat na kraju 3:6 u korist šarana... tri moja a šest ih i dalje pliva. Slike ovaj put loše ispala, kriva je kamera mobitela pa nisu za objavu...
Ponavljamo gradivo kad ova poplava prođe...

šajzika

Bio malo istrimat motor , poneo lagani stapic i 2 voblera.

Kako sam davno pajdi napisao, meni ovaj vodostaj odgovara.

Nekih 6 riba, 3 ribe otpale i par pracenja do samog camca i to sve u 3 sata pecanja.
Bolje ne moze. Baterije pune.

Jos uvijek ne znam lijepo slikat kao Smt al dobro, sta ces  , treba drzat to prasence od cca 5kg :stripii:

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Bitno da si se odmorio na vodi, koji motor si uzeo?

šajzika

Uzeo Hondu 20 na kraju.
Za Onaj Parsun 25  me frajer izlevatio. Poslao sam kamion po motor i sve dogovorio, odjednom se ne javlja ni nista. Bas neozbiljno.
Inace Parsun 25 iz Trogira, oglas je jos aktivan pa da neko ne nasjedne  :hi:
Audentes fortuna iuvat