Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

šajzika ne odaje mjesta , a i njegovo mjesto je zahtjevno , on kopa sa dve lopate istovremeno  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Znači i kum da ponese kanticu  :stripii: :stripii: :stripii:

Darko

ponesite one male , od jogurta  :stripii:

Kugla

Ma jupolka najbolja da se ima!  :ok:

šajzika

ja kad uletim sa lopatom  grabim ko zivotinja, poslje mene ljudi mogu udarat odmah temelj za kucu  :crutch: :uf: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Darko

pokazaću ti jedan plac u sarvašu gdje ima glisti  :stripii:

šajzika

ma javit cu kugli sutra bas rezultat , kad se nakopam  :stripii:
iako je to njegov šor pa mi bas cudno.
shvacam da on nije za lopatu , al kum izgleda donekle sposoban  :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Šajzika moj ja sam se nakopao u životu previše tih glista i durbahera, pa sad koliko pecam na postav kupim koji komad i ok, šalim se malo, znam ja di ćeš kopati nema puno mjesta u mom selu di se kopaju gliste i durbaheri, ali tereni izrovani, tu se više ne isplati ni vreće za drubahere stavljati dođu pa ti pokupe užas. A za neke terene nemam vemena da se pozabavim nekoliko dana da bude rezultata.

šajzika

:rofl2: :rofl2: :rofl2:
ma znam sve, zezam se,
znas gdje ovi sto prodaju kopaju pa nisi glup da ne odes i sam iskopas  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

ps

šajzika, sadim 200 kvadrata krizantama, ima glista ko u priči.  :stripii:

šajzika

fato , zakopaj one mitraljeze u bascu  :stripii: :stripii:
znaci glavni za lopatu  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Šajz ne kopaju ti što prodaju, ima tehnika kako bez puno kopanja do njih samo moraš redovito kontrolirati vreće i sve ostalo. Sve u svemu nije  to lako, pa ti drugi učine štetu i tako nije to više ko nekad, nekad se znalo di ko ima vreće i niko nikome nije dirao a sad samo udri di stigneš.

zvona

Ajd mi kugla na po objasni kako s vrečama hvata durbahere

šajzika

za šajziku glupog bosanca  najbolja je  lopata  :glasses9:
Audentes fortuna iuvat

ps

Ako je dravski apsolutni vladar Karašice, Šajzika je dobri duh foruma.  :hi: PS a i otvorio je sezonu kupanja na Dravi, šta na Dravi, na svim rijekama u Europi.