Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ovaj tjedan sam bio dva puta a šta ćemo idući tjedan? Sad ode i som u zabranu a tamo je već smuđ,šaran i bog te pita šta još. Četvrti mjesec ja četiri izlaska ove godine. Pola godine zima,jednu četvrtinu godine lovostaji,nek još dođe nekakav ludi vodostaj kao zadnjih godina i eto ti Božić sa osam izlazaka na vodu u godini. Dunav mi nije opcija,Drava godinama sve siromašnija ribom da ne kažem da je gotovo i nema,na kojekakve komercijale i stajaćice tipa bajera nema šanse da idem.Kakav je to hobi hebem li ga i što je najgore nije me nitko tjerao,sam ga izabrao.

tutnja

Citat: SMT  u Travanj 13, 2025, 13:29:09 Da krenem redom... Kupim ja pre godinu dana Aspro 802 M, gramqze 7-28. Po performansama, nisam nesto bio odusevljen. Prvi utisak, malo svickav...

Meni definitivno najbolji štap koji sam imao ili probao.. Da je tako nešto na recimo 10-35 uffff.

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

Slaven

Bio sam i ja, spustili se iz Batine do Liberlanda, pecanje u sestom planu, vise vožnja i stvaranje zajednickih uspomena, vidili u divljini jelene, jednu zmiju i oglodane vrbe od strane dabrova, za djecu neprocjenjivo iskustvo.

dravski pecaros

Koje marke je mreža da i ja sebi kupim jednu??

Možda je jeftinija od Black swan i Certate 🤣🤣😂😂

Slaven

Nije to moja, to sam naso u kanalu, pa reko da ju izvadim da vidim jel ima sta u njoj. :sleepy2:

dravski pecaros

DIDAPATAK

Citat: Slaven  u Travanj 14, 2025, 06:49:02 Bio sam i ja, spustili se iz Batine do Liberlanda, pecanje u sestom planu, vise vožnja i stvaranje zajednickih uspomena, vidili u divljini jelene, jednu zmiju i oglodane vrbe od strane dabrova, za djecu neprocjenjivo iskustvo.

..do čega..
.. :baba:

Slaven

Pa do Liberlanda, jedan km iznad Kazuka :toothy12:

maverick

Tko se jednom uhvati kedera i muvanja s mrezicom spava  :stripii:  samo ne stavlja slike ali ajd...djeca su tu...Nisam upratio...to imas čamac u Batini ili si najmio od nekog  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Najam, hebote de obrisi tu sliku nisam vidio kad sam uploudo sitne su slike a vid je oslabio. Poslje sam skuzio, pa se ti sad pravdaj.

dravski pecaros

Ma druže Slavene ja te zezam,skužio sam da je to za kedere  :stripii:  :stripii:

DIDAPATAK

..čisto prijateljski i bez politikanstva..
..mislim da se upotrebom tog naziva za dio Dunava daje svojevrsna legitimnost nečemu što je protuzakonito i nemoralno..
..nije mjesto za šire spike..
..jednostano koristimo kilometar kao oznaku za poziciju..
..hvala..
.. :baba:

Slaven

De dida opusti se, ko bi popamtio te kilometre, a sto se tice tog liberlanda bio sam prisutan par puta kad je policija imala bas sranja sa tim majmunima, dođu sa 7 8 camaca i nekim vecim brodom parkiraju se preko puta u Srbiju i onda se zalecu camcima na pjesak, nasi ih tamo hapse i odvode, jebote nikog nesmiju tuc, sve snimaju dronovima, totalna ludnica bude, nasa murija bas ima nezahvalnu rabotu tamo, katastrofa. Frenad i ja smo se jednom zaletili među njih jebali smo im i oca i majku, koje kakvi likovi budu, crnčuge neke, prokuvanci malo zesci.

Mislim koja budala moras bit da to radis, ili su dobro placeni ili neznam sta. To bi se trebala policija maknit i da se mi skupimo i docekamo ih na obali i opleti, pa da vidimo jel bi ponovo dosli.

pajdo77

A je me opralo na vodi tako da se ne kupam do prvog svibnja. Ajd što lije al grmi svakih par sekundi. Nije baš da je čovjek opušten sa štapovima oko sebe. Na fider opet gnjave ti šarančići i kesege ko palac. Kad budu trebale za ponuditi nekoj grabljivici neće ih bit ni za lijek. Tako to inače bude.

pajdo77

Bio malo jutros al kao da i nisam,ni pipnit. Ono što me iznenadilo je da su me obišli ribočuvari. Obično ako ih i vidim to bude u jesen,poranili ove godine.