Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Pola devet i ja odustao. Deset dana hranim mjesto za dvije deverike. Tak sam mogao bacati kukuruz i u nogoper na Kopiki,iste rezultate bi imao. Sve si razmišljam da ostavim zabačene sisteme pa ih obiđem npr četvrtkom.malo pokupim granje sa silka i opet mir osam dana.Nema ovo smisla više,treba učiti štrikati,i tako su nam zime sve duže pa bar neke koristi jer od ovog pecanja kruha nema.

Mifla

Nakon par dana paradiranja sa macetom po obali save, nagrada stize 💪

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Danas za nevjerovat dobio jednog šarana i jedan mi pokidao.Sa obzirom da do ove godine nisam nikada ni pokušavao pecati šarana a i da ta Drava nije baš bogata ribom bar tu kod mene mal se nisam šlogiro kad sam ga ubacio u čamac. Kad ja skužim te cake ima da ih nema.

hranki

ps

Ma pusti ga to plakanje, nema ribe, stari mulj😂 bar ima dio Drave za sebe, negdje ima moj post 2015-2016. Kada me Kugla pitao gdje pecam 6-7 smuđeva za noć, kada sam mu nacrtao, na potezu na kojem nas je bilo max. 3-4 drugi dan sam nabrojao preko 35 blinkeraša, nisam imao gdje stati, takmičenje😂

SMT

Bio i ja... Nesto sam "sanjao", neko mesto... Odem 20 km, jer sam zamislio neki preliv... za 20 min sam video, da preliva samo meni u glavi... Povratak na "mesto za vadjenje" ali noc je, kasnim tamo... Izvadio sam praznu udicu, više puta...

Ne znam kako bi "ukrasio" ovaj post, dodatno... Tesko jako...

Nisam imao udarca... :hi:

pajdo77

Jučer prvi puta hranim mjesto,danas ujutro nakon pet minuta štap do vode...o šaranolovu pišem. U startu mh izvuče 10-ak metara najlona,luduje te obala te otvorena voda,namotam pet on izvuče deset metara. Uglavnom on umjesto mene radi šta hoće i ja kao panjina držim štag i mogu mu piriti. Digao ga na površinu da dobije zraka par puta i to je to od mene.Nemam role za šarana nit si ih mogu priuštit pa pecam na fider role,ukopala se,ne mogu okrenit ručicu a majstor neće bliže. Na kraju nakon 10-ak minuta valjda si je pokidao usta i otišao. Što kažu stari 'ne možeš bez kurca u svatove'. Izgleda da ću ja biti jedini koji moli Boga da mu dođe što manja riba kako bi ju dovukao do čamca. Ova skoro dvije kile i ide van al onoj kladi nisam mogao ništa,bio bi mi šaran života al hebiga sve su to čari ribolova.

DJ17

Ne znam kakav imas Somovski pribor, ako ti nisu prejaki ti stapovi mozes ga na to pecat...

No

Citat: pajdo77  u Kolovoz 16, 2025, 11:01:55 Jučer prvi puta hranim mjesto,danas ujutro nakon pet minuta štap do vode...o šaranolovu pišem. U startu mh izvuče 10-ak metara najlona,luduje te obala te otvorena voda,namotam pet on izvuče deset metara. Uglavnom on umjesto mene radi šta hoće i ja kao panjina držim štag i mogu mu piriti. Digao ga na površinu da dobije zraka par puta i to je to od mene.Nemam role za šarana nit si ih mogu priuštit pa pecam na fider role,ukopala se,ne mogu okrenit ručicu a majstor neće bliže. Na kraju nakon 10-ak minuta valjda si je pokidao usta i otišao. Što kažu stari 'ne možeš bez kurca u svatove'. Izgleda da ću ja biti jedini koji moli Boga da mu dođe što manja riba kako bi ju dovukao do čamca. Ova skoro dvije kile i ide van al onoj kladi nisam mogao ništa,bio bi mi šaran života al hebiga sve su to čari ribolova.

Penn Slamer 460 ili 560 i miran si dok si živ
Ispod 100 eura komad

pajdo77

Ma sve pet na preporuka moj No ali to je prvi dio priče.

pajdo77

A tek počinjem ulaziti u te šaranske vode

Kugla

Pajdo razotrkio si se  :U redu:  :prigoda14:

maverick

Subotom ujutro ga se moze susreti na pijaci, ima štand pored ribara  :stripii:  :stripii:  Šale malo ...čestitam Pajdo  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

:hello2:  :pije: kad se sretnemo na vodi