Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Danas me ujutro diglo neko deblo i taman dok sam se ja nekako odkačio zaustavim se na mjestu gdje inače zabacujem. Sad ako upalim motor razhebat ću mjesto pa sam ostao sjediti i u stvari zabacivao 20- metara nizvodnije gdje nit pecam nit hranim,svejedno sam dobio jednog kilaša koji pliva a bome i mrenu na kukuruz od 1.8 kg,ja reko 'evo ga majstor' kad ono mauna. Doduše ne možeš svaki dan ni upecati.Htjeo sam reći da sam se ja jutros smrzao ko drek. Komotno može vunena kapa dok se sunce ne pojavi. Ludo neko vrijeme.

pajdo77

Ja sam svoje nove šaranske komplete krstio danas. Izgledaju oni na prvu tanki,nježni ali to ima snage u sebi ajme. Vjerojatno ih nikada neću testirati sa šaranima od 10-ak kg ali ove što plivaju tu kod mene vade bez problema

hranki

maverick

Jucer su valjda otvorili...Pajdo čestitam. I ja sam se sinoc smrznio na vodi...treba navecer ozbiljna jakna I ozbiljnija obuća od patika
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Pajda legenda!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

tutnja

Taman kad pomisliš da ne može manje, "strašan" udarac i lavovska borba
Ovaj malac će biti strašan borac kad poraste kad je već sad toliko srčan.

Ode black arrow u legende, bode i privodi za medalju od 30g do 30kg..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

Mifla

No

:uf:  Kakvo je ovo jutro?

Pogledam forum i nema Pajde ni šarana

Sve se nadam, biti će, nije se još vratio sa vode  :eek:

pajdo77

Upravo se vratio moj No. Dobio jednog od 1,3kg pa nije ni zaslužio da ga slikam nit svoje mjesto u galeriji. To mi je bilo jedino šaransko pecanje danas. Sjela mi bjela na hranilište i plotice me rasturile. Šaran se tu i tamo kupa al na 20 metara od obale. U obali nije bilo nikakve aktivnosti

mossi

Prehranio si sitnom hranom.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

pajdo77

Danas tek sjeo kad se diže neki vjetar. Nije strašno,bar je ugodno na vodi za razliku od zadnjih par dana. Problem je taj što kako vjetar piri tako mi krcka neka grana negdje iznad mene a ni jedna nije tanana. Ne budi lijen pakuj pa se spusti nizvodno. Nije zgodno da mi neka grana razbaruši frizuru. Svakako moram potražiti rezervnu poziciju pa hraniti obje,ova je već dala dosta šarana pa da ju malo rasteretim. Nije mi cilj pomesti mjesto i onda ne imati pecanje dva tjedna.

DJ17

Pajdo odrzavaj te pozicije hranjenjem, bar pomalo i na jesen/zimu ces imat pozicije za Smudja...  :icon_thumright:

pajdo77

Sjednem,zabacim prvi štap i uzmem drugi. Nisam drugi ni pripremio da ga zabacim kad prvi stisne i dobijem šarana. Nije prošlo tri minute. Posralo me. Još jedan mi izvukao pun qurac najlona da bi na kraju otišao te jedna plotica kao kolaterala. Nije bilo dosadno u svakom slučaju

maverick

Nemoj da te vidim da pecas smudja...tamo samo kmecis kak nece ...drzi se ovog ...vidis da si tu as  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Gurnem jutros meredov pod šarana,odvoji se glava od ručke i ode za Aljmaš :stripii: ,preključe ga kupio. Ajd što ode meredov al ajd sad nagovori ribu da dođe a ona ne surađuje. Nekako ju uhvatio i pakuj,da mi dođe još koji samo bi se nasekirao što mu ne mogu ništa.