Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

miha

kažu u kopačevu pado led...

mata postar

odakle ti to?
kod nas se malo naoblacilo

bb

Sad treba ić!a nemogu dođe mi da poludim

baka

Od sutra cijelih tjedan dana peckanja, kupanja i roštiljanja. Jbeš more, sad počinje pravi godišnji. Spuštanje Dravom od Legrada do Osijeka. Čamac će mi izgledati kao tanker koliko je cuge natovareno. Nisam baš nešto uvjeren da će biti ribe jer mi taj dio gore izgleda puno siromašniji, ali nema veze, malo ćemo odbućkati, a najviše uživati.
Javim se kad se vratimo kako smo prošli što se tiče ribe.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Javi se da te presretnemo s ladnim pivom  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Nemoj da se iznenadiš,gore ima jako ljepih ribica,kad dođeš do Križnice i onog visećeg mosta,stani malo na onaj ulaz u kanal,tu smo znali kampovati po nekoliko dana....

Kugla

Baka uživajte i dobar provod  :ok:

umpahpah

Danas nakon dugo vremena ostavljam štap za varaličarenje doma i idem pecati smuđa na kedera,ha da!!!  :pirate:

Kugla

Opa nešto novo kod tebe, a bogme kum i ja se pakiramo sutra ako sve bude u redu prenočiti i isto na postav pecati, samo Srebro nema durbahera sad sam u problemu

umpahpah

jebes durboše bitno da ste na vodi i da se družite !!! a poslužit ce i deverika neka,meso neko

Kugla

Ma evo riješio već kod starog dobavljača u Valpovu  :ok:, a naravno malo na kedera, malo na durbahera, malo na kukuruz i to je to, malo vatrica i kobasica, ladno pivo i di ćeš bolje

umpahpah

kako crno ladno pivo ja iMaxa izvadio!!! i štrikane čarape  :uf:

Kugla

Ma kad si ko mimoza  :stripii: sutra će opet biti lijepo vrijeme i temperatura do 29 preko dana a po noći oko 16 i to je to

pajdo77

I ja bih popodne na vodu,na čega još ne znam ili mušica ili na kedera. Nekako mi je previše tmurno za mušičarenje. Nije nam mawerick napisao kakvi su danas uvjeti za ribolov pošto će biti plav mjesec. Da nećemo poplaviti na vodi kakvo je vrijeme

Kugla

Uvjeti za ribolov su ok preko vikenda, a i porast je moglo bi biti ok, kako bude bitno se malo odmaknuti od svakodnevice, samo da me još popuste leđa i kuk i biće sve  :ok: a valjda će popustiti nakon tolikih tableta  :BangHead: