Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Idem sutra na 1386 km Dunava pecat smudeve! :stripii: :thefinger:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

ajte,ajte-sutra ce inspektor u nadzor....hihihi

Debeli šef

Citat: kobac  u Rujan 23, 2015, 20:13:25
ajte,ajte-sutra ce inspektor u nadzor....hihihi
ja tražio da mi daju rješenje o zabrani na uvid, po zakonu o pravu na pristupu informacijama i to. kažu inspektor dao usmeni nalog.  :sha:
prvi put čujem tako nešto. bez zapisnika?  :eek:

umpahpah

Traži pismenim putem emailom da se očituju, moraju u roku 30 dana

pajdo77

Danas u podnevnom dnevniku nisu popodne pokazali kišu,mogo bi popodne na popravni od jučer naime stalno mi se na sengu frkao silk na kojem je udica i filet na njoj a stavio one trosruke virble. Keder se nije petljo al zato na filet nisam mogao pecati,danas moram dokučiti kako stati tome na kraj pa popodne uhvatit kojeg za kolekciju :icon_scratch:

šajzika

jel stavljas ko feeder sistem da ti je klizno olovo pa dole udica  ili stavljas olovo dole na glavnoj pa gore na glavni silk zavezes silk  s udicom ?
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

ovo drugo,tako mi mamac ima veći radijus kretanja i nije zakucan na gruntu,pati me jedino to petljanje fileta kada je mamac u toku rijeke. Sada sam na predvez stavio udicu,stoper ,trećinu štapića za uši i perlicu pa to sa virblom navukao na osnovni najlon tako da nije predvez direktno uz osnovni najlon a moći će se okretati oko osnovnog najlona(bar je tako u teoriji)

šajzika

Ovako rade za stuku od neke zice ilinsta ti pametno padne na um
Mal zaradlujes krajeve zice i dobijes super stvar.
Ima i gotovo za kupit al nevidim cemu bacati pare
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

...žbica od bacikla i tri eksera bez glave  :icon_thumright:..za pola sata 10 kom.. :clap2: :clap2: :clap2:
.. :baba:

maverick

Daaa ali na to ces uvatiti smudja malo sutra... :pije:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma ovaj sistem što sam napravio mora bit dobar samo pipavo,dok silk proguram kroz perlicu pa kroz štapić prođe jauzna :mt1032:

mossi

Idem sutra da se družim i da pecam ševerike.
To je nova vrsta ribe šaran ili deverika.. što bi rekli nešto ćemo pecati, ako ne upadnemo u vodu.  :stripii:

Ako se ne javljam jedno 7 dana to je od sramote ..  :rofl2:

E da.. pošto vi ne smete pecati, možete doći na rakiju!  :pije: 1395,5km

:hi:

pajdo77

samo da vas vrijeme ne zezne

mossi

Ako bude loše vreme mi zabacimo u baštu.  :stripii: :uf: