Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Nema šefa sale u najavi.
Stigla supruga svi planovi pali u vodu
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Sef sale u cosku i na koljenima odraduje jucerasnji nestasluk! :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Javil a da je trenutno u Tovarniku. Kako je neće stpat u bus sa onim nesretnicima pa negdje u Laponiji istovarit nego će izać tu kod Bendeka :stripii:

Smithwick maniac

Plati ti njoj izlet u Budimpestu prije zatvaranja granice! :stripii:

pajdo77

Išla bi ta meni ko turistički vodič izbjeglicama bar do Finske al ništa bus i vlakić nego polako pješke,pa dok pokaže svaku kućicu prođe godina-dvije :stripii:. Jedini problem je što neće slušat moje dobronamjerne savjete :rofl2:

umpahpah

Evo nam i prvi jedva dočekani gospodin mraz!!! Jutros uz Dravu 0 stupnjeva,šoferšajba zamrznuta i grecanje leda!!! Eto info sa same vode!!! ako Vam išta govori,koristi!!!

šajzika

Citat: umpahpah  u Listopad 23, 2015, 10:28:34
Eto info sa same vode!!! ako Vam išta govori,koristi!!!

:book1: :book1:       :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
ama baš ništa  :icon_joker:
Audentes fortuna iuvat

Mariorhr

Imax i duge gaće pripremljeni  :stripii:

Grof

Sutra idem ujutro pecat kedere, kad već ne mogu na normalno pecanje onda barem da uživam malo uz vodu.
Tu je brate odmah iza panja

šajzika

Citat: Mariorhr  u Listopad 23, 2015, 13:07:05
Imax i duge gaće pripremljeni  :stripii:
A daj.
Treba ti majica dugih rukava i gornji dio trenerke
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja sam prije ovog vodostaja na pecanju imao skijašku kapu i rukavice,ispod zimskog radnog odjela donji dio trenerke i steznik za bubrege,dvoje pari čarapa i još gledao kako da ponesem lampion pa da u čamcu na njega grijem ruke. Danas me prijatelj zvao na pecanje,ja pogledo na brezu pred susjedovom kućom a ono se lišće mrda(to mi je vjetokaz),reko ne idem,piri. On umro od smijeha i otišao bez mene.

ibro dirka

pajdo77

ma jok al sam smrznut ko drek,meni hladnoća nikako ne paše,zato i rijetko idem po zimi na vodu,nema te ribe koja bi me natjerala na vodu po hladnoći.

Smithwick maniac

Pajdo onda ti vec mozes podnjet izvjestaj sto i koliko si sve izlovio ove godine

pajdo77

upravo tako,samo da se osuši blato sa benta da vrat ne slomim noseći motor i gotovo. ja na vodu dolazim kad komarci počnu a prestajem kad i njh nema. nikakve jesenje i zimske akrobacije.