Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

bio malo blinkati štuku i u 14:30 mi na dubini  3 metra udari smuđ oko 2 kg..naravno vračen ali zanimljivo gore sajilica i silikonac

pajdo77

Dravski jel radi bajin na površini?

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii:
moj dravski pa ti si car  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

nemogu naci temu , bio sam na pecanju 
mislim da je neko od moderatora ili admina obrisao cjelu temu , nece biti dobro  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

slabo bucov radio

šajzika

malo smo prepravili teme,
malo cemo pripaziti ubuduce  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ni ko mene ništa pa zato i pitam. Sve mislim da će ako još par dana ostane toplo a kažu da će biti par dana i preko 20 stupnjeva i on biti malo aktivniji. Ako živne keder i on bi trebao početi jurcati polako.

šajzika

Radi bajin , keder radi , bjela radi 
iznneadilo me koliko je bilo života na vodi
probao sam ujutro malo na varalicu pol sata  al ni da pipne

kolega prcko dosao poslje mene i u par zabaca uhvati smudjarka i imao jos par udaraca

ps. dobio sam na poklon nekih ludih rapalica od mavericka , covjek kaze da ima pun kufer pa da me pomogne malo  :notworthy: :notworthy:
malo sam ih isprobao , vecinom 5tice, pa to je preljepo i  mislim da ce to biti za pocetak proljeca definitivno pun pogodak
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Kod mene je kamen a i ima pun klinac čamaca oko kojih se keder muva ako ga ima,onda će i bajin biti tu negdje. Namontirao sam si jika-rig a gore svezao mušicu reda-radi pa ću ujutro malo bacati tu kod mene.

šajzika

kolega je na glavinjaru , izgleda da hoce  krupniju vibraciju
meni na gumu nije nista ni taklo
a probaj bolje voblerima  super sporo povlacenje
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa kad sam već na vodi probat ću šta dovatim,bitno da se keder digao,za njim će i sve ostalo(mislim na dizanje ribe) a ne na dizanje nečeg drugog.

No

Sad nema teme idem na pecanje, al svejedno odoh zora međa.
Svanulo ne svanulo u pola četiri kombajn natovaren i kreće se na put.  :takoje:

mossi

I kao što rekoh posle dugo vremena odem ti ja na vodu danas popodne od 15-19h.
Konforno penzionerski ...  :icon_salut:

Ponesem jedno 10-tak mojih gumica i par od drugara koji takodje lije acetatne silikonce ali on ima duži staž.
Nijedni nisu bili na vodi na testiranju sa moje strane tako da sam bio poprilično uzbudjen kako - šta?!  :tongue1:

Odem na čuveni Veliki Liman solidan teren za testiranje ima pesak u plićem delu i kamen sa dubinom.. znači ima sve.
Ribu sa VL ne jedem pošto .. se riba sa VL ne jede ..  :rofl2: Znači sportski.

Bacam ja jedno sat i po moje gume na peska iz dubina na plitko pa po rubu unutar kontra toka, pa bliže kamenu,
Pa u mrtvu vodu.. i nije da se ne dešava .. bude neki njuš, trc, prevlačenje, čak i mali gric ali ništa konkretno.
Zabolela me ledja i moj slomljeni desni zglob, napravim pauzu, popijem rakijicu ..
Uzmem gumu od drugara, i u drugom zabacu maznem smudja od kile i po možda čak i dve! C&R  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Vratim se na moje gume, imam dešavanja ali ništa, potom jedno spadanje u propadanju i
još jedno spadanje verovatno potkačene bele..

Eto upisao sam čoveku gumu, bio lep dan...  :ok: :rofl2: :stripii: :clap2: :uf:

P.S. Smudj je dobio po zubima donje čeljusti i uopšte nije bo probijen,
      ostao je na udici samo zato što je pecan na fin pribor.  :icon_salut:

pajdo77

Negdje prije je čovjek napisao da je dobio ribu na tvoju varalicu,ti si dobio ribu a varalica od kolege,znači sve štima,varalice su lovne jedino ti još nisi navikao na svoje vlastite :stripii:

mossi

Vidi niko ništa nije uhvatio na VL osim onih na feeder i to sitnu belu.
Imao sam ribu popodneva!  :rofl2:
Ali to je jedna riba tj trefer.
Ali varka je lovna JAKA vibracija tvrda guma.
Ubedjen sam da je smudja bilo dosta i da je definitivnu u mrestu ili predmrestu.
I da je terao varalicu ali nije jeo, tj eto taj se zeznio ..

Negde oko 19.15 se okupao jako lep som!  :icon_thumright:

P.S. A guma koja je danas bila dobitna ima 5x jaču/grublju vibraciju od mojih!
      Smudj je verovatno to shvatio kao ozbiljnu pretnju.

mossi

A na povratku mi priredili doček!  :hello2: :stripii: :clap2: