Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ne može se sugrađanima ništa prigovoriti. Lijepa gesta,još da si im i ribe donio pa to bila ludnica :rofl2:

mossi

Nisam ja Apatinac, ali kad Apatinci naprave doček i to kakav za Somborca, e to je za svaku pohvalu.  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Riba puštena .. Sva sreća pa ga nisam digao previše naglo iako tu sigurno ima 8+ metara.
Zna se tu desiti da mu mehur na usta izadje, kad ga digneš sa 20m.   :veryangry: :tongue3:

pajdo77

Nka si se ti malo proveo na vodi,riba je i tako najmanje bitna u toj priči,varalice rade tako da nisi uzalud trovao ženu sa tim smradom od sirćeta na koji varalice smrde,sirota žena,ko da je deset dana samo salatu pravila joj smrdi stan :rofl2:

maverick

Citat: mossi  u Travanj 03, 2016, 22:19:31
A na povratku mi priredili doček!  :hello2: :stripii: :clap2:

To pikeman organizirao  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Ne znam šta on bi, al znam šta sam ja njemu obećao ..  :headbang:

:red-card:

pajdo77

Odoh ja malo pred kuću blinkati do ručka mada se moje blinkerisanje svodi na dva-tri zabačaja pa onda cigareta u labrte i tako u krug. Lijepo je vrijeme,šteta sjediti kod kuće.

nekinho

Pajdo jesi smočio koju od onih tvojih pet dobitnih? Pazi kombinacije: iskusan ribolovac, poznat teren, dobitne gume.... Nema da fali! Sve ostalo je legenda...

pajdo77

Sad sam dogmizo kući. Sve je isto ko i lane,ni udarca. Keder se isprepada kad provučem meps kraj njega ostalo nikakvih dešavanja . Baco i silikonce,mepsove i iznad vezao mušicu pa ništa. Mora da je još hladna voda pa riba još nije aktivna. Vidim pecaju preko u Podravlju,lijepo vrijeme izmamilo ljude van kuća i stanova.

kobac

pajdo a da probaš ti uplatiti eurojacpot, možda prije to dobiješ nego ribu... :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii:

pajdo77

Ima tu istine,neće mene ni svrab na guzici a kamoli riba.

Mario sg

Bio danas na Savi jedno 4,5 h probo malo soma ganjat ali nije urodilo plodom. Bucov je ubijo na površini i to na način da u krugu 200 m (lijevo,desno,ispred mene ) radi cca 20 min u tih 200m na svakom čošku udara i onda stane 1h, ne vidi se ni jedan raub .I tako non stop u intervalima. Imam osjecaj da se najedu i kažu ajmo sad maznit pivo i odmorit malo i onda opet u akciju. Nisam to do sad vidio.

dravski pecaros

bio od 6 do 13 sati po baranjskim barama i kanalima.... :hi:
mrtvaja

halaševska rupa

kanal lanka

željkož

Uh, Mrtvaja je bila top destinacija pred zimu
Je bilo šta osim tog jednog

dravski pecaros

ma na mrtvaji ništa..čim sam sam bio na vodi  znas koliki je sati... :uf: