Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..nakon noćne pokušao napuniti baterije u luci..
..prvo ništa..pa Darko naišao  :occasion14:.pa nađem recept za lijepe deverike..uđem u kabinu da uzmem  drugi štap kad.... :sha:..lijeva strana kabine ulubljena, otpao stiropor, dvije vješalice otpale (staklo mi je prije 2mj. razbio veslom)..pogledam izvana nekoliko otisaka na kabini..
..njega nema..i bolje mu..možda se malo smirim do susreta..možda..
.. :baba:

pajdo77

Nemate li u luci nekog čuvara da ne šeta baš tko stigne ili ti je to napravio neki domaći?

DIDAPATAK

pajdo77

Svašta,pa koji mu je? Niste si dobri ili nenamjerno mada bi onda trebao nazvati i ispričati šta je bilo te nadoknaditi štetu

maverick

A meni su rekli sto sam divljak kad sam istukao i uzvodnog i nizvodnog susjeda prije par godina  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: maverick  u Kolovoz 05, 2016, 11:38:26
A meni su rekli sto sam divljak kad sam istukao i uzvodnog i nizvodnog susjeda prije par godina  :stripii: :stripii:

:notworthy: :icon_thumright:

mlb

mario123

nikad necu shvatit takve ljude tako ja bicikli ostavio u trgovackom centru na parkingu i vratim se kad neke budale nabacale na hrpu 5 bicikala preko mog ja poludio. Znaci na pod samo su ih naslagali kao da mu je taj bicikli pao s neba, a ne da ga je platio par tisuca kuna . Ja svoje svari cuvam i pazim ali isto tako i tuđe. Brije par mjeseci kolega ogrebao auto na parkingu i ostavio čovjeku ceduljicu da ga nazove čovjek nazvao i kaže ja ne mogu vjerovati da si to napravio zahvalio mu se i nikad ga nije kunu tražio...

maverick

Citat: mlb  u Kolovoz 05, 2016, 12:08:37
Ti si extremista  :stripii:
Šajzika je extremista ja sam samo ponekad nadr.an  :stripii:

A mario treba biti čovjek koliko se moze, iz osobnog  iskustva zanm da je puno bolje činiti dobro nego neko zlo...na kraju sve sve vraća i sve se plaća...mozda u jednom momentu pomislimo kako smo dobro prošli ali sve to dodje na red 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Uvijek ja najgori od sve djece.
:stripii:. Neki dan u el da trgovini i čovjek  se uplašio dok sam ulazio :stripii:
Imam očaravajući pogled ocigledno
Audentes fortuna iuvat

mlb

I da nadodam da rođo mora naučiti sve na teži način  :rofl2: :rofl2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: mlb  u Kolovoz 05, 2016, 15:42:44
I da nadodam da rođo mora naučiti sve na teži način  :rofl2: :rofl2:

Jedna od jačih izjava  :notworthy: :stripii: :stripii:

šajzika

Izletio na pol sata. Tri cvoke i bježi kući. Sjeva gadno
Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

Bio sinoć do vjetrusine. Kolega imao udarac, ja jednog od kilu i pol i jedno spadanje...