Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

ps

Sada je bilo dobro kuhano vino, a vikali ste da je kao topla voda :stripii:i moraš Duksa idući puta s nećim povezat, da ga ne izgubimo, kako da dođemo pred oči Šefiki :stripii:

pajdo77

U dva izlaska on se dva puta izgubi,badava ga vezati,on će opet naći nekakav način da zaluta :stripii:

nekinho

Čovjek je rođen za premijera jedine nam države... :stripii:

dravski pecaros

isto mjesto godina druga..sretna vam 2017 g  :flasica: :baba: :bye:

mossi

:notworthy: :notworthy: :occasion14: :hi:

nekinho

Dukulele

Znaci tako imenjaci moji ...
Nisam se po drugi put izgubio nego mi je Pajdo najmerno baco diverziju i zapricavo me s nekim njegovim teorijama i zaklonio mi vizualno  put na koji trebamo ici i profulali smo ga pet metara,  eto sta je bilo :)

Sto se tice kuvanog vina, razredila zena posteno od imenjaka, pametna zena - nece da se podavimo ko macki u toj ladnoj vodi pa je regulirala alkohol,  to PS-u nije za zamjerit! :D

A sad malo grafickog prikaza susreta.

- ovdje vidimo Pajdu kako pomno istrazuje obalu iza ledja jer nikad ne znas odakle smudj ili neki drugi grabezljivac moze prici.

- ovdje pak vidimo PS-a  kako bokovima testira osjetljivost vrha stapa,  veli da toliko njezno i suptilno mice bokovima da moze po tome osacovati dali je temperatura pogodna za njegovog sportexa.

- a ovo je povijesna fotografija,  znaci s vase lijeve strane pa na desno - Ps,  Pajdo  i Drveni ... Ako bolje poglednete, vidjet cete kako je Pajdo nekad hodao svjetskim modnim pistama,  taj stav, ta pomno izbacena kljakava noga i taj pogled  nisu dosli gospodo moja iz nicega, to je skola. U povjerenju mi je rekao da je pohadjao  manekenske satove da bi sto elegantnije i gracioznije prisao vodi i samom smudju - eto sta je ljubav prema ribolovu.

Drveni nam je doso nenajavljen, tu smo se naljutili na kuvano vino i svo ga popili te se uputili prema eminentnom kaficu u kojem je Pajdo poznat i priznat  becar.

-  Minut nakon sto smo usli u birtiju, konobarica kad je vidjela Pajdinu pojavu i cula njegov seksipilni glas,  razbila odma casu pod njim, sledila se, pustila vodu,  ne znam kako to nazvati. Takvu moc sarmiranja je jedino imao Richard Geer, ali i on se javljao Pajdi za instrukcije.
Ps i ja smo uplatili neki ubrzani tecaj saptanja smudju u kombinaciji sa saptanjem konobaricama - pa nek ide zivot!

Naravno da nam pecalo nije nista, ni ne moze pecati kad smo se sjurili na kamen ko da je cirkus doso, al necu ja starijim pecarosima govoriti kako se prilazi vodi.  Pajdo je mlatario onim svojim Jihad rigom i samo je tjero ribu cijelo vrijeme,  Ps  je tolko daleko otisao od nas da smo popili jednu termosicu kuvane vode dok se vratio u bazu. Jedva!

Ja sam upeco jedan vobler,  izgubio jednu gumu i popio dva piva - znaci izlazak je savrseno bio izbalansiran :)

Definitivno jedan od ljepsih izlazaka na vdu  i svakako najljepsi ispracaj ribicke 2016-e godine!  Pusa od Dukulelea :*
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

mlb

I ja se poslje svirke otišao upisati u novoj godini!! Jedan smuđarak cca 2kg , šaran 5,5kg(udario na malu glavinjaru 6.5cm) i jedan nesretni tobika 10-tak kg! Moglo je i bolje ali nije ni ovo loše!! Par nerealiziranih čvoka i to je to za prvi dan nove godine!!  :icon_thumright:

nekinho

mlb kako te ide...  :notworthy:
nemoj slucajno loto uplaćivati 2017. jer Jack pot ja cekam

mlb

Morao bi uplatiti pa makar i za neku 6-icu

ps

Radio od 7-18 h pa otišao čestitati Dravi Novu godinu. Dobio smuđarka oko 20 cm, a takvoga nisam vidjeo od ljeta.Ako se po jutru dan poznaje, to bi značilo da ću ove godine ići često na vodu i da ću pecati samo male ribe :stripii:
P.S. Pajdo lijepo nas opro ovaj tvoj učenik, idući put kada se izgubi nećemo ga tražiti :rofl2:

pajdo77

Drugi put imenjače nas dvojica u tvoj auto a on nek zove gorsku službu spašavanja. Karabatak sam iščašio dok sam zauzeo poziciju za slikanje. Još mu i vino topla voda a tukli ga po prstima da se mane termosica. Ma baš je nestašan taj Dukulele :stripii:

majstor

Zavidan sam svima koji idete, vidim da se dobro zabavljate. Ja imao ozbiljnu namjeru danas popodne, ali mi se nakupila puna kuća.
Stol iz birtije sa slike imam isti jer sam ga kupio za novu kućicu na Dravi da mi birtija ne fali u ribolovu. Svima bistro. :bye:

Dukulele

Op  gosn PS  se uknjizio vec i u 2017-oj!

E moj Pajdo, vidis ti kako mi maler nosimo ostalima ...ja mislim da sve je to od loseg vina :P
Salu na stranu momci, zakljucno sam rekao da mi je to jedan od najdrazih izlazaka na vodu u cijeloj godini - pa i to nesto vrijedi :)

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

kobac

Nadam se da navedeni vrli ribolovci neće biti na mom tetenu, jer neće dobro završili za nečije novcanike... :006: