Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

alex7777

Citat: šajzika  u Listopad 20, 2017, 14:09:58
Kolko si dobio da lažno svjedocis? :stripii:
šajz nema lazi nema prevare  ja sam jedan od duelista koje spominje mlb nema sta lagat neg kako je bilo bilo je i dobro da je na tom zavrsilo   :pain10:  al neko se pokako u gace i zvao policiju ,  to je bit svega  :stripii: vecina bi se zabavljala na tudji racun e pa nece da moze  :pirate: eo i danas primjer voda opada opada ja prekjucer donesem 4 palete i postavim za mene i pajtase da neodamo po mulju kad ulaimo izlazimo iz camca i vidi vraga danas dodjem navecer na vodu nema 2 palete i naso ih di su sutra imam par obavjesnim razgovora ( nadam se bez policije)  :rofl2: :rofl2: i RUPE  je gazio po mulju izlazeci iz camca zahvaljujuci trentno nepoznatom doticnom ( do ujutro)  :uf:

rj

ima da mu spomenem qevu zbog mulja kad ga se nafatam :violent1: :violent1:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ala vas sve nešto pere agresiva ovih dana na pecanju  :stripii: opustite se malo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: šajzika  u Listopad 20, 2017, 11:17:05
Tamo najbolje grize smudj

pobjego sam od gužve na Hulovu i Petrašu a i ufati se ponešto...
neki dan prvi mrak priđu sa onom kantom od broda ...motori se u leru raspadaju ...djelatnik MUPA na sav glas pita " dali ste vidjeli neke ljude na obali?" pička mu materina pa nije to osječka promenada da se ISILovci šetaju obalom ...
po obali pun qurac nekih najlonskih jastuka vald stim preplivavaju ...
Kobac zla ptico ja ak vidim da preplivavaju gazim na 5500 o/min. to je moj doprinos borbi protiv terorizma

kobac

Hm,hm...
Stojim potpuno kod one izjave o miru i blagostanju...
Jos je i blago receno...

majstor

Malo agresive, malo diplomacije - ja se neću s vama družiti.  :stripii: :stripii:

nekinho

Citat: maverick  u Listopad 21, 2017, 06:51:47
Ala vas sve nešto pere agresiva ovih dana na pecanju  :stripii: opustite se malo...
Čini mi se da im nije dovoljno ribe ko što su navikli pa sad svoj bijes ispoljavaju na ove nacine. Dobro kazes malo opuštanja ne bi skodilo... da si pojedince čuo nekidan na Hulovu koliko se deru i redom sve po spisku pojedincima znao bi da tu riba ne prilazi ni da mora. A i ovako zbog vodostaja i vremena nema ribe. A to što sam isplanirao godišnji pa s kolegom u njegovu čamcu pokušavao uživati u trenutku i mjestu ko mi kriv jer nisam uspio. Malo ribičke kulture nikom ne bi škodilo, a organi reda nek rade svoj posao ako moraju tko je u propisu tome oni ne smetaju. Da ih je više barem bio bi u uvjerenju da cu prije nesto uhvatiti... svima bistro  :hi:

maverick

Izlazim na vodu si idejom..."nista mi nemoze ovaj dan pokvarit" Nazalost..ili na srecu druzenje s pecarosima sam sveo na minimum...opet uzivam u samoci...prirodi...pecanju...Tamo kad odem...ne lijecim komplekse nego punim baterije. I ovo mi je najucinkovitija godina...jer manje izlazim a konstantno se nesto dogadja...Zato...opustite se..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BeGo

Citat: alex7777  u Listopad 21, 2017, 01:35:57
šajz nema lazi nema prevare  ja sam jedan od duelista koje spominje mlb nema sta lagat neg kako je bilo bilo je i dobro da je na tom zavrsilo   :pain10:  al neko se pokako u gace i zvao policiju ,  to je bit svega  :stripii: vecina bi se zabavljala na tudji racun e pa nece da moze  :pirate: eo i danas primjer voda opada opada ja prekjucer donesem 4 palete i postavim za mene i pajtase da neodamo po mulju kad ulaimo izlazimo iz camca i vidi vraga danas dodjem navecer na vodu nema 2 palete i naso ih di su sutra imam par obavjesnim razgovora ( nadam se bez policije)  :rofl2: :rofl2: i RUPE  je gazio po mulju izlazeci iz camca zahvaljujuci trentno nepoznatom doticnom ( do ujutro)  :uf:
Momci ja kriv...placam cugu kad se vidimo za ispriku..ako treba i paletu..drukcije nisam mogao do camca......probao pa upao do koljena a tamo bilo vise paleta i manje mulja...zato sam i uzeo svaku drugu da ostane rasporedjeno.. drugih opcija nisam imao u tom trenutku...nisam znao da je takav mulj inace bi i sam nesto ponio...

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

kobac

pošteno..eto malo dobrih stvari... :clap2: :clap2:
samo neznam oćeš imat para za tu cugu..neki baš nisu baždareni.. :rofl2: :rofl2:

rj

Citat: BeGo  u Listopad 21, 2017, 19:38:49
Citat: alex7777  u Listopad 21, 2017, 01:35:57
Momci ja kriv...placam cugu kad se vidimo za ispriku..ako treba i paletu..drukcije nisam mogao do camca......probao pa upao do koljena a tamo bilo vise paleta i manje mulja...zato sam i uzeo svaku drugu da ostane rasporedjeno.. drugih opcija nisam imao u tom trenutku...nisam znao da je takav mulj inace bi i sam nesto ponio...

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

pitaj Alexu kako sam danas završio zbog vaše zaebancije oko paleta ...samo mi kapa ostala suva ..dakle da pojasnim ...ništa osobno naebat ču se qeve onom ko mi dira sređen spust ...ne možeš do čamca ? upali auto idi u selo ili kući i donesi šta ti treba .. skoro sam se udavio u glibu i vodi :oussama-bin-laden: :pirate: :pirate: :violent1: :BangHead:

kobac

ajde šta sad, pa nije ti prvi puta... :stripii: :stripii:
možda bolje da čovjek ni ne plaća  :flasica: da nebude opet :pottytrain5:..
:stripii: :stripii: :stripii: :uf: :uf:

rj

Citat: kobac  u Listopad 21, 2017, 20:16:26
ajde šta sad, pa nije ti prvi puta... :stripii: :stripii:
možda bolje da čovjek ni ne plaća  :flasica: da nebude opet :pottytrain5:..
:stripii: :stripii: :stripii: :uf: :uf:

da ponovim ....
doslovno mi samo kapa ostala suva u gaćama i polumokroj maici sam vozio 60km do kuće..
odjelo ne vjerujem da će vešmašina moć oprat... telefon vald će proradit u riži je ...svi dokumenti na sušenju i to ZAŠTO ??? jer neko ne može do čamca...može al je lijen napravit ono što su drugi napravili ...nije u redu da ga ebeš

kobac

ak će ti biti lakše..znam kako ti je.. :stripii: :stripii: :stripii:

kobac

mislim što se tiče ronjenja, a blato i da ne spominjem...