Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

rj

Citat: šajzika  u Lipanj 01, 2018, 19:45:57
Zanimaju me ovi otvaraci sezone na mukija :stripii: jesu dobro, zivi , imali ulova

molim ?? kakvo je to pitanje  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

Pošteno s moje strane, imas nekih lijepih ulova za pohvalit se?
Audentes fortuna iuvat

SMT

Matori,

Izgleda si samo ti danas ostao u OS, grad je sigurno prazan.

šajzika

Bio duvat balone u parku s drugaricom  pa nisam mogao ici. 

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Dakle koliko je sati a ja sam se već vratio. Počela je padati u četiri i petnaest,padala deset minuta i stala. Reko čekat ću još malo da me ne iznenadi. Dođem u pet sjednem u čamac,raspakujem se i kad je ono počelo. Nebo se otvorilo. Plovak nisam vidio na pet metara od sebe. Sjedim i kisnem,reko sad će to stat al nikako. Pakuj pinklec i ajd kuć mokrih gaća. Sad đubre stalo. Pa da čovjek popi*di niša drugo.

ossa

Doručka kafa, pa ponovo u akciju. :)

Tapatalk

Naidju krize, drukcije grize...

šajzika

Bio i ja u slicno vreme ko pajdo. Mene nije smetala kiša.
Sjednem u camac , gas na najjace i osusim se.

Drava mutna ko bjela kava, nosi granje  i drvece.
Bajin radi kao blesav i bio sam u dubokoj dilemi, njega ili smudja.

Posto sam se u zadnje vreme "napalio" na muvanje Odlucio sam biti ustrajan i isprobat tu tehniku.

Jednom mi je bajin odmah pri padu u vodu poneo kedera i imao sam jedan pravi smudjevski udarac.
Kontru sam zeznio, zakasnio preuranio ili sta vec. Nisam ni sam nacisto sa sobom

Oko 11pobjego od sunca (to mi smeta)
Sve u svemu donekle zadovoljan. Moglo je i bolje al ajd,  javio se gospodin muki
:hi:
Audentes fortuna iuvat

SMT

šajzika

Bos i gol, mislis da je u tome problem?
Audentes fortuna iuvat

SMT

Znao sam... Moraš uzeti nove AIR maxare, minimum od 200€ jer je to neophodno za tu vrstu pecanja... Ujutro kad ti orosi čamac ti kod udarca prokližes jer si bos, ova gore patika najbolje drži... Kad si stabilan, onda kod udarca možeš ići u blago savijanje kolena i korak unazad, šta ti vise odgovara..

Ali ne, ti voliš bos...

:stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

Uvijek težim putem :hi:
Znaci problem je u skupim patikama. :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Problem je uvijek...ili u skupim patikama ili u jeftinim ženama  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

vidi se mladost i neiskustvo ..
ROŠTILJ SE NE PRAVI NA PIJESKU ..pirne vjetar i eto ti "rskavi roštilj"  :baba:  :hi:
hvala  :jede:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

Ma kad si mlad možeš bilo gdje pa i na pjesku  :stripii:  :stripii: jer kad si mlad imaš  dobre zube  i dobar želudac  :ok: