Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

jura

Sutra ranom zorom je pokret  na Dunav pa ako neko naiđe neka stane da popijemo za forum ;D

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Ne krećeš ti nikuda vataj se foruma vrijeme slanja poruke 12,30 to je točno kao kada ti ideš na pecanje

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jura

Jesam Stari Dunav oko 6 sam na vodi pa do noči  8)

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

sutra je nedjelja...dan za obitelj...pecanje ...nula bodova  ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kićo

TonyC

Ubi me dječiji rođendan danas , tako da je detoksikacija sutra ( danas) na dunavu !!!

maverick

TonyC

genjura

sad je 18:13 znači na vodi sam oko 18:40 paćemo videti da li je šetnja zdrava ::)

TopMix

Sve pogledavam na sat, tesim se sa jos malo strpljenja, al za par sati, pravac s posla...zna se. Ceo vikend! Pa onda frka: spustanje camca, spremanje mrezica, vatanje kedera, priprema pribora...Jedna uz kaficu, za dobrodoslicu, meze, pivkan...Ma, ko ce jos i da spava nocas???

twister011

U naredna dva dana sm Vinchanac, nadam se :icon_thumright: Keder VS guma :toothy10: Kederasi iz Vinche zajebani :glasses2:

TopMix

Ja cu pored mesa da ponesem i gume, pa ce da vidimo...