Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jura je bio u nedjelju...kaze da ih dosta radi vertikalu..kontam da je to sad haklanje vecinom...mozda grijesim...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Kolega je isto bio , bacao je uz obalu i gledao ekipu jer je isto mislio da haklaju međutim kaže da je vidio par ulova i svi su bili uredno klepili mamac (koliko je on uspio vidjeti). Još se čudio da hoće po toj hladnoći.  :dontknow:

Debeli šef

da mi ćaća ustane iz groba i vidi to prvo bi rekao sine pa ovi haklaju.
tko kaže da nije istina neka okači jednokuke na glavinjare.

mlb

znam par ekipa koji rade isključivo na laste , ja sam se zadnji puta puštao kući i dobijem na lastu dva komada

rj

u nedelju 2 kom 7 i 3 kg oba regularno uzela jedno iskačivanje skoro mi štap izbio iz ruke i zgužvao glavinjaru
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

feco

Nakon tri dana nula bodova, danas tri komada.....dva od kile i jedan od tri.
Možda će nekoga zanimati....našao sam ga na dubokom pijesku 5 do 7 metara, posložen među dinama.
Ima ga puno. Radio sam sa glavama od 30 g.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

alex7777

Citat: feco  u Prosinac 12, 2018, 18:00:59
Nakon tri dana nula bodova, danas tri komada.....dva od kile i jedan od tri.
Možda će nekoga zanimati....našao sam ga na dubokom pijesku 5 do 7 metara, posložen među dinama.
Ima ga puno. Radio sam sa glavama od 30 g.  :hi:
pajta neizdaji  :stripii: dobit ces goste , aj oni koji su dobro dosli al i nepozvani pa ces se cesat  :uf:

ivan 84

Bio jutros, bilo par grizeva, magla, vjetar, - 3c osjećaj ko - 6 :pije:
I tata bi sine...

mossi

maverick

Lezim u krevetu...nesto me slomilo...jedino sto me veseli su ovi izvjestaji s pecanja... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Smuđ i danas lijepo napadao, neću više spominjati brojke  :rofl2:. Uglavnom nema većeg od 1,5 kg.
Sad čekam ovaj najavljeni snijeg.....netko je rekao ovdje...."sitan sneg, krupan smuđ"  :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

Debeli šef

bio i ja danas.
nije uopće bilo hladno na vodi.

onda morao s ženom na advent.
hladno u pičku materinu.

No

Citat: maverick  u Prosinac 13, 2018, 19:50:19
Lezim u krevetu...nesto me slomilo...jedino sto me veseli su ovi izvjestaji s pecanja... :occasion14:

:hi:

Pij  crno, kuhano -nakon prve čaše bit će ti bolje, nakon druge kao da si na pecanju,a nakon treće, napisat ćeš nam izvještaj sa pecanja  :stripii:

:icon_thumright: brz oporavak i svako dobro  :occasion14:

Harley

Living your dreams, do not dream the life

maverick

Da da...mada još cu ja biti momak samo da malo dodjem sebi  :stripii: